Autostrada A2 și mai multe drumuri naționale, ÎNCHISE din cauza viscoluluiAutostrada A2, sectorul Bucuresti - Fetesti, si mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Calarasi, Vrancea Calarasi sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului. 

Autostrada A2 si mai multe drumuri nationale, INCHISE din cauza viscolului
Autostrada A2 și mai multe drumuri naționale, ÎNCHISE din cauza viscolului
Foto: ziare.com

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca, la ora 8:45, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada Soarelui, pe sectorul cuprins intre Bucuresti si Fetesti.

Totodată, pe DN2, DN3 şi DN4 se circula doar pe raza judeţului Ilfov.

De asemenea, nu se circula pe mai multe tronsoane de drumuri nationale:

in judetul Giurgiu: DN5B Giurgiu - Ghimpati;
in judetul Calarasi: DN41 Oltenita - Daia (pe sectorul Chirnogi - Cascioarele);
in judetul Vrancea: DN23B Maicanesti - Ciorasti, DN2N Bogza - Dumbraveni.
Din cauza caderilor de pietre, traficul rutier este intrerupt pe DN57 Cozla - Svinita, in judetul Caras-Severin.

Din pricina viscolului, in judetul Arges, pe DN73 a fost instituita restrictie de tonaj (7,5 tone) intre municipiul Campulung si limita cu judetul Brasov.

Potrivit informatiilor primite de la Serviciul de Politie Transporturi Maritime, sunt suspendate manevrele in porturile de la Marea Neagra (vant puternic).

Douăsprezece trenuri de călători care circulau pe ruta Bucureşti-Constanţa şi alte două pe relaţia Constanţa-Buzău au fost anulate, duminică, din cauza zăpezii şi a viscolului, iar mai multe trenuri ajung la destinaţii cu întârzieri care depăşesc, în unele cazuri, două ore.

Potrivit companiei CFR, traficul feroviar pe întrega reţea de cale ferată este adaptat la condiţiile meteo nefavorabile şi pe pe segmentele de cale ferată Bucureşti - Lehliu, Urziceni - Slobozia şi Videle - Giurgiu se intervine cu pluguri pentru deszăpezire.

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi viscol cu rafale de vânt de 70 peste km/h, care transportă zăpada pe sol.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de aproximativo 30 de minute la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor şi de operaţiunile de handling la sol îngreunate de vreme, punctual întârzierile ajungând sau depăşind o oră.

Etichete: A2, autostradă, zapada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE