Autostrada A3 intră în Capitală anul acestaPorțiunea de autostradă București-Ploiești ce se va lega de strada Popasului din București va fi terminată anul acesta, promite CNADRNR. 

TERIBILISM fara margini pe autostrada.
TERIBILISM fără margini pe autostradă.
Foto: http://www.financiarul.ro/

Momentan, pentru a ajunge pe autostrada A3, trebuie ieșit în Centura Capitalei. Termenul de finalizare pentru porțiunea ce ar urma să lege autostrada direct de oraș este 2015, însă Compania Nationala de Autostrazi a confirmat pentru Hotnews că va fi finalizată în 2013. Porțiunea respectivă are 6,5 kilometri. 

Autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti (55 km) a fost deschisa circulatiei in 19 iulie 2012, insa fara o componenta esentiala: portiunea dintre reteaua stradala a Bucurestiului si Centura Capitalei, locul unde momentan se dascarca traficul de pe autostrada. Din acest motiv, autostrada spre Ploiesti nu a prea fost aleasa de soferi in detrimentul DN1, iar traficul pe noul drum a fost de doar 25% din estimarile autoritatilor. Pe langa "ciotul" lipsa, autostrada a fost deschisa fara sa fie complet finalizata si fara sa aiba toate nodurile rutiere gata.

Totuși, potrivit autoritatilor, nodul rutier de la Moara Vlasiei, un punct nevralgic si important care ar spori utilitatea autostrazii ce leaga Capitala de Ploiesti, va fi gata abia in 2015, desi o mare parte din lucrari sunt deja realizate. In prezent, pe cei 55 de kilometri ai autostrazii exista un singur nod rutier.

Etichete: autostrada A3, Autostrada Bucureşti-Ploieşti, CNADNR, moara vlăsiei, realitatea

0/4 COMENTARII
Iulian
12 Jun 18:41
+0
VOTURI
-0
E o strada mica de tranzit, cu o banda pe sens, perpendiculara autostrazii cu cele 3 benzi pe sens. Nu va convinge pe nimeni sa intre in aglomerarile: Pipera, Voluntari, Colentina. Asteptam finalizarea corespunzatoare - in strada Gheorghitei si in Petricani.
Freesys
12 Jun 18:14
+0
VOTURI
-0
Domnul ziarist sa se uite pe o harta a orasului sa vada unde e Str.Popasului.
cititor
12 Jun 17:50
+0
VOTURI
-0
Doamne ajuta, dar parca nu-mi vine sa cred.
vlad
12 Jun 16:33
+0
VOTURI
-0
Mda, de fapt o duc intr-o infundatura, o sa aglomereze si mai mult Colentina.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE