Autostrada Bucureşti-Braşov, "cârpită" cu o bucată din DN 1Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, a anunţat că tronsonul DN1 Ploieşti-Comarnic, care face legătura între autostrada Bucureşti-Ploieşti şi viitoarea autostradă Comarnic-Braşov, va fi modernizat la stadiu de autostradă.

Autostrada Bucuresti-Brasov, "carpita" cu o bucata din DN 1
Autostrada Bucureşti-Braşov, "cârpită" cu o bucată din DN 1
Foto: finantistii.ro

„Până la terminarea tronsonului Comarnic-Braşov, şi în paranteză spun că punctul de unde pleacă este nodul de la Breaza, nu se vor face lucrări între Ploieşti şi Comarnic pentru că între Ploieşti şi punctul de unde începe autostrada sunt patru benzi. Intenţia noastră este să terminăm Comarnic-Braşov, şi după aceea să organizăm, noi sau alţii care vor fi în 2017, să facem o concesiune în care să dăm unui concesionar de la Braşov până la Bucureşti, cu sarcina de a transforma în autostradă actualul drum naţional cu patru benzi", a declarat Şova, citat de incomemagazine.ro.

Etichete: autostradă, autostrada bucureşti-braşov, autostrada comarnic brasov, comarnic-brasov, DN1

0/3 COMENTARII
tudor
10 feb 22:55
+0
VOTURI
-0
Un nou joc de strategie in care poti face bani reali. Incerca http://www.marketglory.com/strategygame/brabus
mihai
07 feb 13:25
+0
VOTURI
-0
ca la noi la nimeni,este obligatoriu sa ai 2 solutii de legatura intre orase,ca atunci cand datorita unei probleme sa nu blochezi traficul cu zilele intre ele
Mari proiecte mici investitii
24 ian 16:16
+0
VOTURI
-0
"Dan Şova a anunţat că tronsonul DN1 Ploieşti-Comarnic, care face legătura între autostrada Bucureşti-Ploieşti şi viitoarea autostradă Comarnic-Braşov, va fi modernizat la stadiu de autostradă."

Adica, mai pe intelesul meu, daca vreau sa ajung din Ploiesti in Brasov, va fi neaparat necesar sa platesc o taxa de autostrada PRIVATA??? Si asta pentru ca mnealui, "domnul marilor proiecte, micilor investitii" a decis sa dea un mic tun?
Asta desfiinteaza o bucata din DN1 doar pentru ca asa vrea el?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE