Autostrada pe care au înflorit maciiPe şantierul Autostrăzii A10 Sebeş-Turda, lotul 1, unde italienii de la Pizzarotti ar fi trebuit să toarne asfalt, au apărut maci.

Campul cu maci de pe Autostrada A10
Campul cu maci de pe Autostrada A10
Foto: Facebook - Asociatia Pro Infrastructura

"Între timp pe șantierul autostrăzii A10 Sebeș-Turda, lotul 1, înfloresc...macii. Din păcate nici urmă de utilaje la aproape 2 ani de la semnarea contractului, în timp ce lucrările preliminare efectuate își pierd viabilitatea. Încă un exemplu de management defectuos din partea autorităților competente.

În imaginea a 2-a se pot observa blocajele tipice de pe sectorul de drum național adiacent, pe raza localității Lancrâm", semnalează Asociatia Pro Infrastructura într-o postare pe Facebook. 

Contractul de 541 milioane de lei pentru construirea lotului 1 din A10 Sebes-Turda, lung de 17 kilometri, a fost atribuit în noiembrie 2014 asocierii Impresa Pizzarotti & C SpA - Pomponio Construcţii SRL, scrie economica.net

Termenul de finalizare a lucrărilor pe acest lot este octombrie 2016. Este însă greu de crezut că acesta va fi respectat, având în vedere că în luna mai 2016 stadiul fizic al lucrărilor era de până la 13%.

Printre obstacolele în realizarea acestui lot se număra lipsa Autorizației de Construire pentru secţiunea A , potrivit informaţiilor din luna mai de pe site-ul CNADNR.

Etichete: Autostrada Sebeş-Turda, Autostrada Sebeş-Turda flori, Autostrada Transilvania

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE