Autostrada Soarelui A2 Bucureşti-Constanţa, ÎNCHISĂ de marţi seară. Vizibilitatea este aproape ZEROCompania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că, începând cu ora 19:00, autostrada A2 este închisă circulației rutiere. Tot de marţi seară, a fost închisă şi o porţiune din A4.

Autostrada Soarelui
Autostrada Soarelui

Decizia de închidere a fost luată împreună cu Poliția Rutieră, din cauza viscolului și a vizibilității extrem de reduse, spre zero, care odată cu căderea nopții pot ridica probleme serioase în timpul deplasării conducătorilor auto.

Este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite și să evite deplasările în zonele afectate de codul galben de viscol și ninsori.

Citeşte şi Prăpăd în ţară din cauza zăpezii viscolite. Pe mai multe drumuri se circulă foarte greu, şapte trenuri au fost anulate, porturi închise

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că, începând cu ora 19:00, a fost închisă circulația rutieră pe autostrada A4 – Ovidiu - Agigea, între km 0+000 – km 21+771.

Decizia de închidere a fost luată din cauza viscolului și a vizibilității extrem de reduse, spre zero.

Etichete: autostradă, autostrada bucuresti constanta, autostrada inchisa, bucuresti constanta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE