Autostrada Soarelui, un coşmar dacă ai nevoie la toaletăDoamne fereste sa va apuce vreo urgenta pe Autostrada Soarelui. Aproape toate cele 20 de refugii sunt insalubre sau nu functioneaza. Situatia nu este recenta, spun soferii scarbiti, care ajung sa isi faca nevoile in spatele gheretelor, pe camp.

Aproape toate cele 20 de refugii sunt insalubre sau nu functioneaza (Foto flickr.com)
Aproape toate cele 20 de refugii sunt insalubre sau nu functioneaza (Foto flickr.com)

Daca in primii 40 de kilometri de autostrada refugiile inca arata decent, cum te indepartezi de Capitala lucrurile se schimba complet. Cei care trec prin zona au ca alternativa campul din spate, dar peisajul este dezolant.
Culmea este ca nici angajatii care trebuie sa curete toaletele nu stiu de ce usile sunt ferecate, intr-o zi cu trafic intens pe autostrada.
Un paznic are totusi o explicatie pentru inchiderea usilor si o scuza pentru starea jalnica in care arata locul: lipsa apei si faptul ca nu si-au primit salariile.
O situatie inadmisibila in conditiile in care vrem sa atragem turisti. 
Compania Nationala de Autostrazi a externalizat serviciile de salubrizare si paza in cazul toaletelor publice de pe A2, iar contractele atribuite prin licitatii ajung la sute de milioane de lei.

Sursa: stirileprotv.ro

Etichete: A2, Autostrada Soarelui, toaleta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE