Autostrada Timişoara-Lugoj A FOST DESCHISĂ TRAFICULUI miercuri- cu 7 luni mai devremeCirculaţia pe lotul doi al autostrazii Timisoara-Lugoj a fost deschisa în această seara, cu şapte luni mai devreme decât fusese anunţat.

Autostrada Timisoara-Lugoj A FOST DESCHISA TRAFICULUI ASTAZI- cu 7 luni mai devreme
Autostrada Timişoara-Lugoj A FOST DESCHISĂ TRAFICULUI ASTĂZI- cu 7 luni mai devreme
Foto: radioresita.ro

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza participantii la trafic ca astazi (23.12.2015), incepand cu ora 19:00, se deschide traficul rutier pe tronsonul de Autostrada Timisoara-Lugoj, Lot II, km 54+000 - km 79+625. Astfel, se asigura o continuitate pe autostrada de la Nadlac pana la Traian Vuia, intersectie cu DN68A, pe o lungime de 142 km, fiind inclusi si cei 10,5 km din Autostrada Lugoj - Deva, Lot I (nedeschisi traficului in anul 2013)", arata Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) printr-un comunicat de presa.

"Datorită managementului riguros, dar și datorită obținerii tuturor avizelor și acordurilor necesare, traficul rutier a putut fi deschis circulației cu șapte luni mai devreme. De asemenea, vor fi deschise două parcări de scurtă durată, urmând ca, în funcție de condițiile meteo din următoarele săptămâni, să fie deschise și două spații de servicii care, în prezent, se află într-un stadiu avansat de execuție", adaugă sursa citată.

Contractul "Proiectare și execuție autostrada Timișoara — Lugoj, Lot 2: km 54+000 — km 79+625'' a fost semnat în urmă cu doi ani, pe 4 decembrie 2013, ordinul de începere a lucrărilor fiind emis în data de 10 ianuarie 2014. Conform clauzelor contractuale, termenul de finalizare prevăzut era luna iulie 2016.

Antreprenorul lucrării este Asocierea Tirrena Scavi SpA — Societa Italiana Per Condotte D'acqua SpA.

Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul de Coeziune, în proporție de 85%, și de Guvern — 15%, valoarea contractului fiind de 423,356 milioane de lei, fără TVA.

Etichete: autostradă, timisoara lugoj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE