Autostrada Transilvania ar putea fi gata până în 2020, consideră ministrul TransporturilorMinistrul Transporturilor, Dan Costescu, a declarat că Autostrada Transilvania ar putea fi dată în folosinţă până în 2020.

Autostrada Transilvania ar putea fi gata pana in 2020, considera ministrul Transporturilor
Autostrada Transilvania ar putea fi gata până în 2020, consideră ministrul Transporturilor
Foto: hotnews.ro

Întrebat care este termenul pentru finalizarea Autostrăzii A3, Dan Costescu a reiterat faptul că nu îi place să dea termene, având în vedere mandatul scurt pe care îl are Guvernul Cioloș, însă a spus că, în opinia sa, dacă se respectă termenele actuale pentru tronsoane, A3 ar putea fi dată în folosință până în 2020.

"Știți că nu îmi plac promisiunile de genul acesta având în vedere și mandatul meu limitat. Eu v-am prezentat ce vom face noi în următoarele mai puțin de nouă luni pe care le mai avem. Termenele pentru sectoarele parțiale care vor fi date în folosință au fost prezentate și în plenul Senatului și în plenul Camerei. Prefer să mă opresc la ele, cu toate că, evident, colegii lucrează și la termenul mare, care este derivat din termenele mici. Avem termene și pentru acestea, începând, să zicem, din 2017 și până în 2020. Dacă se vor respecta procedurile care au fost puse și va intra și ordonanța pentru accelerarea proiectelor mari de infrastructură, este posibil să fie gata (Autostrada Transilvania — n. r.) până în 2020, pentru unele tronsoane chiar cu devansări de termene", a spus șeful de la Transporturi, după plenul Camerei Deputaților, conform agerpres.ro.

Autostrada Transilvania a fost subiectul dezbaterii de la "Ora Guvernului" din plenul Camerei Deputaților de luni, la care este invitat să participe ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Etichete: autostrada A3, Autostrada Transilvania, Dan Costescu

0/1 COMENTARII
kay
23 Feb 07:19
+0
VOTURI
-0
Cum sa fie gata daca Brasov-Tg Mures nici nu e in Master Plan iar de Ploiesti-Comarnic nu se aude nimic?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE