Autoturism scăpat din chingi de "hingherii" de maşini în Sectorul 4 din Capitală VIDEOAbia reintraţi în pâine, "hingherii" de maşini din Capitală au început să facă boacăne. Aceştia au scăpat din chingi un autoturism abandonat în Sectorul 4.

Ridicare masini Bucuresti
Ridicare maşini Bucureşti

Incidentul a avut loc în Sectorul 4 din Bucureşti. Hingherii de maşini au fost chemaţi ca să ridice un autoturism abandonat.

La un moment dat, maşina a scăpat din chingi şi s-a prăbuşit, în hohotele de râs ale celor care treceau prin zonă.

Etichete: incident ridicare masini, maşini, ridicare maşini, ridicare masini sectorul 4

0/7 COMENTARII
Alin
25 Apr 20:21
+0
VOTURI
-0
Statul nu este obligat nicaieri in lume sa-ti ofere locuri de parcare, asa cum nu este obligat sa-ti ofere o casa. Oamenii saraci (gen "cris") nu ar trebui sa-si cumpere masini, fie ele si rable, daca nu-si pot permite sa plateasca parcarea. Inca ceva, in lumea civilizata si locul de parcare la rigola se taxeaza, chiar si in periferii (si nu sunt ieftine). Trebuie sa se introduca si la noi parcarea cu plata la orice rigola, exact ca in vest. Nu te obliga statul sa-ti iei masina, asa ca va trebui sa te gandesti daca iti poti permite sa platesti parcarea. Nimic nu trebuie sa fie gratis. Asa era in comunism, insa reteta s-a dovedit gresita...
dac
25 Apr 09:56
+0
VOTURI
-0
@Cris: mureai cu ei de gat..numai voinici pe aici! :))))
sa le ridice pe toate din punctul meu de vedere. Daca parcheaza aiurea bineinteles. Scuza aia cu 'unde vrei dome sa parchez?' este pur romaneasca. Locul de parcare nu este un drept. Este treaba sa sa=ti gasesti un loc de parcare legal.
Fox
25 Apr 09:50
+0
VOTURI
-0
"S-a Prabusit"... hai sa folosim cuvinte pe care nu le intelegem... dar suna bine! Sunteti penibili!
In realitate au vazut ca nu e centrata, ca incepe sa se incline si au lasat-o jos, usor pe burta,. Ati mai "documentat" o stire! Bravo!

Daca se va simti lezat proprietarul poate cere despagubiri dar ati uitat sa mentionati asta! Cum sa ceara cineva bani de la favoritii vostri penali?
Cris
24 Apr 23:05
+0
VOTURI
-0
Troaca, netroaca, ideea e ca n-ar trebui sa se ocupe tzaranii primarului de ridicat masini. Mai bine sa mearga la sapa.
Emi
24 Apr 22:50
+0
VOTURI
-0
Prostii, asta e o troacă părăsită, devenită probabil adăpost peste noapte pentru ţiganii parcagii şi boschetari. Nici nu e înmatriculată, ocupă spaţiul public aiurea. La casat cu ea!
ccc
24 Apr 20:43
+0
VOTURI
-0
Mananci cacat.
Daca era masina ta, ar fi trebuit sa te gandesti inainte de a o lasa pe domeniul public. Dar tu nu gandesti.
Cris
24 Apr 19:45
+0
VOTURI
-0
Sa fi fost masina mea, daca nu muream cu hingherii de kkty de gat, impreuna cu primarul de la sectorul de kkyt 4

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h