Autoutilitara Iveco Daily Blue castiga premiul International Van of the year 2018In alegerea gamei Iveco Daily Blue Power drept autoutilitara anului 2018, compania Iveco a fost laudata pentru producerea unei noi game de masini utilitare usoare si extrem de durabile, echipate cu motoare ce reduc impactul asupra mediului in care opereaza. Cu aceasta autoutilitara, compania italiana ofera o gama larga de optiuni eficiente de motorizare, cum ar fi motorul diesel Euro 6 de 2,3 litri cu emisii reglabile, un motor cu transmisie automata Hi-Matic de 3,0 litri si un motor electric imbunatatit.

Iveco Daily BLue
Iveco Daily BLue

Juriul de 25 de membri, compus din editori si jurnalisti ai revistei internationale Light Commercial Vehicle Magazine, a decis in unanimitate castigatorul: Iveco Daily Blue Power a castigat cu 113 puncte, urmata de noul Ford Transit Custom cu 79 de puncte. Locul 3 a fost ocupat de Volkswagen Commercial Vehicles cu ultimul model cu propulsie pe baza de gaz Caddy TGI.

Cinci branduri s-au aflat in competitie pentru acest prestigios premiu anual care a inclus si autoutilitarele MAN TGE si Renaul Kangoo Z.E.33. Anuntarea castigatorului si prezentarea trofeului cu un design nou a avut loc la Lyon, Franta in data de 22 Noiembrie 2017 in prezenta a 1.500 de reprezentanti din industria europeana a vehiculelor comerciale.

Presedintele companiei Iveco, Pierre Lahutte, a comentat la primirea premiului: In anul in care aniverseaza 40 de ani, autoutilitara Daily a fost aleasa a treia oara "International Van of the Year". Dincolo de acest produs de succes, acest premiu recunoaste eforturile enorme facute de Iveco pentru a contribui decisiv la lupta pentru aerul curat din orasele noastre si la reducerea emisiilor de bioxid de carbon. Autoutilitara Daily Blue Power in versiunea electrica, pe gaz natural si pe motorina este primul si singurul vehicul care ofera trei optiuni ce anticipeaza regulementarile din ce in ce mai stricte cu privire la accesul in centrele urbane. Acest lucru asigura investitiile clientilor si le ofera avantajul competitiv de care au nevoie pentru a-si dezvolta afaceri durabile.

Juriul a fost impresionat de realizarile in dezvoltarea gamei Iveco Daily. Acesta este al treilea premiu castigat de IVECO Daily de la infiintarea sa in 1992, prima victorie fiind obtinuta in 2000 si apoi in 2015.

Iata care sunt motivele principale pentru care autoutilitara Iveco Daily a castigat premiul si in acest an:

- Iveco a fost intotdeauna un leader in privinta durabilitatii autovehiculelor usoare pentru transport urban. Noua gama Daily Blue Power confirma aceasta pozitie. Iveco are vehicule sustenabile pe care piata le cere: cu motor diesel, gaz natural sau motor electric. In mod special, Daily cu motor pe gaz natural este foarte placut la condus.

- IvecoDaily Blue Power este recunoscuta pentru inovatia sa tehnica - nou motor diesel cu emisii reduse - pusa in practica cu 3 ani inaintea aplicarii regulamentului Uniunii Europene care va fi obligatoriu pentru autoutilitare (cu mult inainte de orice competitor).

Chiar daca motorul are mai putine emisii decat versiunea Daily cu motor de 2,3 litri, este cu 7% mai eficient. Motivul este, printre altele, ca motorul este mai usor si ruleaza numai pe SCR (Selective Catalytic Reduction)  - ca si camioanele Iveco.

- Solutiile Blue Power de la Iveco Daily sunt ca un ou Kinder: aduce 3 noutati de-odata! Pe langa motorul diesel RDE, Iveco prezinta o versiune electrica imbunatatita, cu o greutate totala de pana la cinci tone si un interval de actiune de 200 km cu cuplu si acceleratie impresionante. In plus, Iveco are o versiune mai buna cu motor pe gaz natural si cutie de viteze automata cu 8 trepte. Potrivit marcii competitoare Fiat Powertrain Technologies, versiunea pe gaz natural reduce cu 35% costurile de functionare.

- Gama de autoutilitaree Daily Blue Power pune laolalta solutiile importante si viabile pentru reducerea impactului asupra mediului al vechiculelor utilitare usoare in operatiunile urbane si suburbane. Tehnologiile dezvoltate de Iveco au fost rafinate constant si frecvent, devenind un standard in industrie.

Etichete: autoutilitară, iveco, premiu, van of the year 2018

0/6 COMENTARII
Jean Carlos
23 ian 08:00
+0
VOTURI
-0
Aveți nevoie de un împrumut pentru începerea afacerii sau pentru plata facturilor și a unei finanțări corporative pentru bunuri imobiliare și orice tip de finanțare a afacerii ( creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993 ). De asemenea, oferim împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 3%. Oferim împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați de acest e-mail: creditplusfinance11@gmail.com sau Whatsapp +16234044993
max william
25 nov 13:29
+0
VOTURI
-0
Do you need Finance?
Are you looking for Finance?
Are you looking for a money to enlarge your business?
We help individuals and companies to obtain loan for business
expanding and to setup a new business ranging any amount. Get a loan at affordable interest rate of 3%, Do you need this cash/loan for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via Email:maxcreditfinance@googlemail.com
Ryan
15 nov 10:44
+0
VOTURI
-0
Salut !

Aveți nevoie de un serviciu legitim și rapid de împrumut? În prezent, oferim 3% împrumuturi de toate tipurile, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi auto, împrumuturi agricole sau finanțare de proiecte? Oferim împrumuturi companiilor și persoanelor în întreaga lume, consolidarea datoriilor, chiar dacă aveți un scor scăzut de creditare și este dificil să obțineți împrumuturi de la băncile locale sau de la orice instituție financiară? , și acum are un

timp greu de a face cu banca dvs., sau orice alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de urgență dacă da Trimiteți-ne e-mail prin intermediul (ryanloaninvestment001@outlook.com) Noi oferim toate tipurile de împrumuturi.

Aplicați acum și obțineți-vă urgent banii!

* Împrumutați între 50.000 și 50.000.000
* Alegeți între 1 și 30 de ani pentru a vă rambursa.
* Condiții flexibile de împrumut.

Toate aceste planuri și mai mult, contactați-ne acum.

contactați-ne prin e-mail: pentru compania de împrumut care ma asistat aici sunt detaliile de contact (ryanloaninvestment001@outlook.com)


Salutari
Managementul.
Contactați-vă împrumutul dvs. rapid!
MABEL
11 nov 18:51
+0
VOTURI
-0
I Lost my Money to scammers but not anymore

Well, who would have believed this. When I saw a comment

by one Allison babara, I thought it was one of the Scammers

ways to convince someone. Looking at his comment, I saw

an element of doubt since he was telling stories. Well I did it

50/50 which means I can’t lose my money to any scammer

again. I contacted the email on the testimony of Allison?

Babara (securehackers01@gmail.com) and I was

replied immediately. I was shocked but I didn’t lose my stand.

I asked them to give me proof to be sure they are not

scammers like others that I have met before and they sent me

a proof. Then I requested to get my card which they sent to

me in Germany in just 3 days. Am happy now because I have?

recovered my cash I lost to scammers. My first withdrawal?

was $10,000 and I couldn’t believe my eyes until I confirmed?

their word which says that I can withdraw up $63,000 in a

month. secureblankatmSolution? are real because I got my?

card in just 3 days when I requested for one. Contact their

mail (securehackers01@gmail.com ) for yours. They

didn’t scam me.

Morris mabel is my name and if you are scared, please reach

me through my mail dasinator02@gmail.com
Mrs Christy Walton
07 nov 07:03
+0
VOTURI
-0
Salut,

Privind pentru un împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc. Sunt creditor privat, acord credite companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii scăzută și rezonabilă de 2%. E-mail la:
christywalton355@gmail.com
neadneadloan
06 nov 16:32
+0
VOTURI
-0
Bună ziua, Aveți nevoie de un împrumut de la compania cea mai de încredere și de încredere
in lume? dacă da, atunci ne contactați acum pentru că oferim împrumut tuturor
categoriile de solicitanți, fie că este vorba despre companii sau pentru utilizarea personalului. Noi oferim
împrumut cu dobândă de 3%, contactați-ne prin intermediul aplicației Whats +919205646839
neadneadloan@gmail.com

FORMULARUL DE APLICARE A CERERII DE ÎNCHIRIERE
  ******************************
1) Numele complet:
  2) Sex:
  3) Suma împrumutului necesară:
  4) Durata împrumutului:
  5) Țara:
  6) Adresa de domiciliu:
  7) Număr mobil:
  8) Numărul de fax:
  9) Ocupația:
10) Venit lunar:
  11) Data salariului:
  12) Scopul împrumutului:
  13) De unde ați primit reclama noastră pentru împrumut:
neadneadloan@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE