Avantajele de a locui într-un complex rezidențial dedicat familieiGarsoniera era suficientă pentru viața de burlac care rar stătea pe acasă. Apartamentul de două camere vă era suficient când v-ați hotorât să vă mutați împreună în chirie. Încet, încet, majoritatea dintre noi se îndreaptă către momentul căsătoriei și dorința de a avea copii. 

Model de casa
Model de casa

Nevoile se schimbă, iar atmosfera din casa în care locuim devine din ce în ce mai importantă. La toate acestea se adaugă și cartierul în care locuim. Încet, încet observi că ai nevoie de o casă într-un complex rezidențial care să satisfacă nevoile unei familii cu copii. În acest spirit a fost gândit complexul rezidențial Catted, care pune la dispoziția ta o serie de avantaje pe care nu le găsești ușor în multe dintre cartierele din București.

 Casă spațioasă 

Cele două tipuri de vile, A și B, sunt extrem de spațioase, optimizate la maximum pentru a mulțumi fiecare membru al familiei. Oferta de case tip A există: un living spațios, 4 dormitoare, 4 băi, o bucătărie mare, 2 spații de depozitare, terasă și grădină.

 Casele de tip B sunt destinate celor care vor un nivel crescut de libertate în organizarea spațiului. Potrivit unei familii în creștere, acest tip de vilă cuprinde: 5 dormitoare, un living spațios, o bucătărie mare, un birou, 4 băi și 2 locuri de parcare, curte și terasă la mansardă. 

Existența unei grădini 

Bucureștiul e plin de terenuri fragmentate și rar găsești o casă cu grădină. Ți-ar plăcea să știi că familia ta petrece cât mai mult timp în aer liber, mai ales copiii pe care tot mai greu îi dezlipim de monitoare și dispozitive de tot felul. În complexul Catted, fiecare vilă de tip A vine cu o grădină de 50 mp, iar vilele de tip B au grădini de cel puțin 100 mp - suficient spațiu pentru toate ideile tale de amenajare a spațiilor verzi.

Locuri de parcare 

Numărul mașinilor a crescut considerabil, depășind cu mult capacitatea parcărilor de la blocurile mai vechi. Să ai două mașini și să cauți loc de parcare când ajungi acasă poate deveni o adevărată provocare. În complexul rezidențial din zona Pipera, fiecare casă are două locuri de parcare, gândite în așa fel încât să nu îți fure nici un petic de grădină. 

Siguranța cartierului 

Azi mai ai curajul să îți lași copiii să se joace în fața casei sau a blocului, cum te jucai tu odinioară? E mult mai sigur pentru fiecare membru al familiei când locuiești într-un cartier privat, cu pază constantă, un loc în care îți cunoști vecinii și poți sta liniștit când cei mici se joacă în cartier. 

Spații verzi abundente 

Cu un oraș tot mai aglomerat, nevoia de spații verzi crește considerabil. Ți-ar plăcea și ție să vezi mai mult beton și mai multă verdeață. Cei de la CATTED au inclus în cartier un parc verde 1.000 mp. Acesta găzduiește un loc de joacă pentru copii, un spațiu extrem de important pentru dezvoltarea celor mici, dar și pentru crearea unei comunități unite. 

Aproprierea de serviciu 

Cu tot mai multe birouri care se mută în zona de business Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu - Băneasa, dacă locuiești în complexul rezidențial CATTED ești extrem de aproape de locul în care lucrezi, la doar 2 km distanță de stația de metrou Pipera. Este clar că vei elimina multe ore pierdute în trafic, deci rămâne mai mult timp pentru familie și pentru propriile preocupări. 

Aproprierea de spații comerciale 

Întreabă-ți prietenii și cunoștințele care stau central cât de repede ajung la cumpărături, în special în orele cu trafic aglomerat. Destul de greu, nu? În acest ansamblu rezidențial aflat în Pipera ai doar 400 m de mers până să ajungi la Pipera Plaza, unde vei găsi o mulțime de magazine pentru cumpărăturile tale obișnuite sau ocazionale. 

Acces rapid la săli de sport 

Statul la birou trebuie compensat cu mișcare regulată. Ar fi perfect ca sala de sport sau piscina să fie în drum spre casă ca să nu petreci ore în plus pe drum. Pasionații de sport găsesc lângă cartierul CATTED sala de fitness WorldClass Pipera la 400 m distanță și Planet Swim & Gym la 100 m distanță. 

Alegerea unei case potrivite pentru întreaga familie nu este o misiune ușoară, căci nu alegi doar imobilul ca stil arhitectural sau design interior, ci trebuie să ții cont de o mulțime de criterii până să te decizi. În procesul de decizie, îți recomandăm să iei în considerare avantajele de a locui într-un complex gândit din start ca unul dedicat familiei.

0/1 COMENTARII
ionella
28 Jun 13:40
+0
VOTURI
-0
Clar, sunt numeroase avantaje si tocmai de aceea am ales Cosmopolis, pentru ca le intruneste pe toate!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE