Avarie RADET. 127 de blocuri din Sectorul 2 al Capitalei au rămas fără apă caldă şi căldurăRADET Bucureşti anunţă, duminică seară, că a întrerupt furnizarea apei calde şi a căldurii în opt puncte termice, din cauza unei avarii apărute în Sectorul 2 al Capitalei, 127 de blocuri fiind afectate.

AVARIE RADET
AVARIE RADET

Avaria a apărut, în jurul orei 22.00, la un tronson al Magistralei 1 Sud, în perimetrul străzilor Socului şi Delfinului din Sectorul 2, precizează RADET.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termică din opt puncte termice, respectiv 127 de imobile, potrivit regiei de termoficare, care mai arată că, din cauza avariei, apa caldă şi căldura vor fi furnizate la parametri scăzuţi clienţilor din zonele Doamna Ghica, Fundeni, Colentina, Maşina de Pâine, Oteşani şi Lacul Tei.

"Echipele RADET Bucureşti lucrează în regim continuu, respectiv 24 de ore din 24, pentru remedierea avariei, astfel încât estimăm că finalizarea lucrării va fi făcută până în data 31 octombrie, ora 00.00", susţin reprezentanţii RADET.

 

Etichete: avarie RADET, blocuri afectate avarie radet, RADET

0/1 COMENTARII
Valentin
31 oct 13:22
+0
VOTURI
-0
Nu exista nici o avarie! Radet a afisat de vineri seara pe usa blocului faptul ca vor opri apa calda pe 30 oct orele 22:00 "in vederea excutarii unor lucrari in retelele de transport si distributie". Acelasi termen de finalizare era precizat, pana pe 31 oct ora 00. Nu se numeste AVARIE daca survine programata!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE