Avarie la rețeaua electrică din București, din cauza viscoluluiO avarie în reţeaua de electricitate din Bucureşti a fost înregistrată duminică, din cauza viscolului. Mai mulți locuitori din zona de nord au rămas fără curent electric.

Enel intrerupe curentul electric, joi, pe mai multe strazi din Capitala
Enel întrerupe curentul electric, joi, pe mai multe străzi din Capitală
Foto: realitatea.net

Potrivit Enel România, din cauza viscolului şi a căderilor masive de zăpadă au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii Enel Distribuţie Muntenia.

Astfel, duminică, la ora 16.00, în Bucureşti existau o serie de deranjamente punctuale pe linia de joasă tensiune, pentru remedierea cărora se intervine. În jurul orei 14.15, a avut loc o întrerupere mai extinsă în partea de nord a Capitalei (linia de înaltă tensiune Crângaşi - Pajura), dar care a fost remediată până în ora 14.38, informează mediafax.ro.

În judeţul Ilfov, sunt parţial afectate şase linii de medie tensiune, precum şi 40 de posturi de transformare, fiind nealimentate cu energie electrică localităţile Copăceni, Jilava, Chitila.

În judeţul Giurgiu, există şapte linii electrice aeriene de medie tensiune nealimentate total şi 14 parţial, precum şi 239 posturi de transformare, fiind afectate 19 localităţi: Grădiştea, Gostinari, Falastoaca, Comana, Prundu, Stăneşti, Paslari, Toporu, Tomuleşti, Oinacu, Draganesti, Balanu, Ghizdaru, Greaca, Zboiu, Hotarele, Heresti, Milosesti, Gorneni.

Etichete: curent electric, Enel, viscol

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE