AVARIE RADET în sectoarele 1, 5 şi 6. Zeci de apartamente, fără apă caldă şi căldurăRADET Bucureşti anunţă, joi, că furnizarea energiei termice pentru apă caldă şi căldură, se realizează sub parametri normali, din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest şi CET Grozăveşti aparţinând ELCEN.

AVARIE RADET in sectoarele 1, 5 si 6
AVARIE RADET în sectoarele 1, 5 şi 6

Efectele vor fi resimţite în sectoarele 1 şi 6 şi parţial în sectorul 5 al Municipiului Bucureşti, respectiv în zona Panduri şi Ana Davila.

În urma discuţiilor purtate între reprezentanţii RADET și ELCEN în cadrul comandamentului comun, problemele cu apa caldă și căldura vor fi remediate în cel mai scurt timp posibil, reprezentanţii societăţii Electrocentrale estimând că avaria de la CET Vest va fi remediată în cursul serii de joi, ora 22.00, iar cea de la CET Grozăveşti în cursul dimineţii de vineri.

Etichete: apa calda bucuresti, avarie RADET, caldura bucuresti, RADET

0/4 COMENTARII
Avariatu
20 oct 16:46
+0
VOTURI
-0
„AVARIE RADET în sectoarele 1, 5 şi 6.

din cauza unor avarii apărute în cursul zilei de miercuri la centralele CET Vest şi CET Grozăveşti aparţinând ELCEN.”

Voi nu vă recitiți articolele înainte de publicare, sau unul scrie titlul și altul articolul? În titlu spuneți că e avarie RADET, iar ăn articol că e avarie ELCEN. Vă hotărâți?
Avarie ELCEN
20 oct 14:51
+0
VOTURI
-0
Avarie ELCEN, nu RADET.
E vorba de avarii la cazanele CET Vest si Grozavesti, care nu apartin RADET, ci ELCEN.
Haplea
20 oct 13:50
+0
VOTURI
-0
2000 de zeci de apartamente. :)))
Tot zeci sunt....
vlad
20 oct 12:46
+0
VOTURI
-0
Zeci de apartamente??? Serios??? ZECI??? :)) pai daca isi renoveaza unul apartamentul si inchide apa pe scara tot zeci sunt afectate :))

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE