Averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, estimată la peste 25 milioane euroAverea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, este estimată la peste 25 milioane euro, în sumă fiind incluse şi proprietățile deținute de acessta, dar și de profiturile realizate de firmele pe care le deținea sau banii ascunși în Cipru.

Averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, estimata la peste 25 milioane euro (Foto dcnews.ro)
Averea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, estimată la peste 25 milioane euro (Foto dcnews.ro)

Averea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, decedat pe 22 mai într-un accident de circulație, se ridică la aproape 110 milioane de lei (aproximativ 25 milioane de euro), conform unei evaluări realizate de Libertatea care ține cont de activitatea firmelor sale, a banilor trimiși în Cipru și a proprietăților imobiliare. Este vorba despre banii rulați până în 2014 inclusiv, pentru că pentru anul 2015 Ministerul Finanțelor încă nu a publicat rezultatele financiare ale firmelor românești.

Hexi Pharma Co, Signum Service și Medical Cleaning, firmele mari controlate de Condrea, au declarat la Ministerul Finanțe, în perioada 2010-2014, un profit cumulat de 18,2 milioane de lei. Din primele date ale anchetei autorităților, reiese că profitul nu a fost investit în mijloace de producție fixe, așa cum a precizat Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), așa că poate fi trecut în dreptul lui Condrea, chiar dacă a fost scos ca divident sau nu din firmă. Detalii, pe Libertatea. 

Dan Condrea şi-a actualizat testamentul pe 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a actualizat testamentul pe data de 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Omul de afaceri menţionează că îşi lasă bunurile celor doi copii, dar şi actualei partenere de viaţă. 

Etichete: avere dan condrea, dan condrea, estimare

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE