Avertisment al Ambasadei SUA la Bucureşti: Nu te lăsa păcălit! Un nou tip de escrocherie ONLINEAmbasada SUA la Bucureşti atrage atenţia pe Facebook cu privire la o nouă metodă de escrocherie online prin care românii sunt anunţaţi că au câştigat o viză de intrare în Statele Unite.

Escrocherie privind programul Loteria Vizelor
Escrocherie privind programul Loteria Vizelor

"Nu te lăsa păcălit! Dacă ai primit un e-mail care te anunţă că ai câştigat la Loteria Vizelor, acel mesaj nu e legitim. Mai sunt câteva săptămâni până la dată de 3 mai, când poţi verifică pe singură pagină oficială: https://www.dvlottery.state.gov/ dacă ai fost selecţionat în cadrul programului ‪#DiversityVisa", scrie pe Facebook Ambasada SUA la Bucureşti.

Americanii adaugă că Departamentul de Stat nu va timite prin poştă celor selecţionaţi scrisori de notificare.

"Dacă primiţi un e-mail sau o scrisoare care va anunţă că sunteţi selecţionat, luaţi aminte că acel mesaj nu este legitim. Numai după ce sunteţi selecţionat şi daţi curs instrucţiunilor disponibile prin Verificarea Statutului Înregistrării şi începe procesarea dosarului dvs., puteţi primi comunicări prin e-mail care să va informeze asupra modificărilor ce au loc pe Verificarea Statutului Înregistrării şi să va atragă atenţia să verificaţi din nou această pagină pentru a vedea noile informaţii referitoare la aplicaţia dumneavoastră. NU vi se va solicită să trimiteţi bani prin poştă sau servicii că Western Union", este explicaţia postată pe site-ul oficial Loteria Vizelor.

Oficialii americani au adăugat că cei care au fost selecționați în mod aleatoriu nu vor primi garantat o viză. Selecționarea înseamnă doar că persoanele respective sunt eligibile pentru solicitarea unei vize DV. Dacă numărul devine eligibil pentru procesarea finala, este posibil ca cel ales să primească o viză DV. Numai 50.000 de vize vor fi eliberate acestor solicitanți.

Etichete: ambasada sua la bucuresti, ambasada sua romania, anunt ambasada sua, escrocherie loteria vizelor, loteria vizelor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE