Avertisment de la Europol pentru statele europene. Atacuri teroriste în zone turistice din EuropaNoi atacuri teroriste ar putea avea loc în perioada următoare în Europa, atrage atenția șeful Europol. În plus FBI atenționează Italia asupra unor posibile atacuri la Roma și Milano.  

Avertisment de la Europol pentru statele europene. Atacuri teroriste in zone turistice din Europa
Avertisment de la Europol pentru statele europene. Atacuri teroriste în zone turistice din Europa

FBI avertizează Italia în privinţa unor posibile atacuri teroriste pe teritoriul său. Agenţii Biroului Federal de Investigaţii au transmis autorităţilor italiene o listă cu cinci suspecţi, bănuiţi că ar încerca să organizeze atentate la obiective turistice din Roma şi din Milano.

Şi şeful Europol avertizează în legătură cu noi ameninţări teroriste.

 „Avem de-a face cu o organizaţie teroristă internaţională serioasă, bine finanţată, determinată, care este acum activă pe străzile Europei. Este rezonabil să presupunem, prin urmare, fără nicio exagerare, că sunt probabile alte atacuri. Este, de asemenea, evidentă o declaraţie de intenţie din partea Statului Islamic de a-şi exporta tipul brutal de terorism în Europa.

Cu adevărat, vrea să-l aducă la nivel internaţional, dacă luăm în considerare doborârea avionului rusesc în Egipt şi un număr de alte incidente în regiuni din afara Siriei”, a declarat Rob Wainwright, directorul Europol, potrivit Digi24.ro. 

Etichete: atac terorist, europol, fbi, Italia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE