Avertismentul ANAF: Falși inspectori ANAF încearcă să fure bani din conturile românilorAgenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) atrage atenția românilor să nu furnizeze date bancare personale unor persoane care se recomandă ca fiind angajați ai Fiscului. 

Avertismentul ANAF: Falsi inspectori ANAF incearca sa fure banii din conturile romanilor
Avertismentul ANAF: Falși inspectori ANAF încearcă să fure banii din conturile românilor

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF)  efectuează în acestă perioadă un sondaj de opinie telefonic printre români. Folosindu-se de acest pretext, un grup de  răufăcători încearcă să obțină  date confidențiale de la contribuabili.

"În urma sesizărilor primite de la contribuabili, cu privire la recepționarea unor apeluri telefonice de la diverse persoane care, sub pretextul desfășurării unui sondaj de opinie de către ANAF, le solicită diverse informații confidențiale, facem următoarele precizări:

1. ANAF efectuează în acestă perioadă un singur sondaj de opinie, derulat telefonic, care NU cuprinde întrebări referitoare la date ale contribuabililor legate de conturi bancare, carduri asociate conturilor deschise sau de cuantumul datoriilor la bugetul de stat.

2. Sondajul efectuat de ANAF are ca obiectiv evaluarea efectelor și rezultatelor campaniei media care se află în desfășurare, iar singurele întrebări din chestionar care vizează detalii legate de companie sunt următoarele:

a) În ce an a fost înființată compania dvs.?
b) Care este codul CAEN al companiei dvs.?
c) Care este numărul mediu de angajați în anul 2014?
d) Care este cifra de afaceri în anul 2014?
e) În ce JUDEȚ este sediul companiei/firmei dvs.?
f) În ce LOCALITATE este sediul companiei/firmei dvs.?
g) Ce tip de contribuabil sunteți? (mare, mijlociu, mic)

3. Orice alte întrebări legate de persoane fizice sau de companii nu fac parte din chestionarul nostru", se arată într-un comunicat de presă al ANAF, citat de realitatea.net.

Etichete: ANAF, cont bancar, înşelăciune, sondaj

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h