Avertismentul lui CTP, după eliminarea Simonei Halep la AUSTRALIAN OPEN 2016Simona Halep a fost eliminată din primul tur la Australian Open, aceasta fiind cea mai mare surpriză de până acum, pe tabloul fetelor. Numărul 2 mondial, Simona Halep, a fost învinsă cu 4-6, 3-6 de chinezoaica Shuai Zhang, numărul 133 WTA. Eşecul Simonei Halep a fost comentat inclusiv de Cristian Tudor Popescu (CTP) care apreciază că, dacă nu va juca ofensiv, românca va ieşi din top 5. 

Avertismentul lui CTP, dupa eliminarea Simonei Halep la AUSTRALIAN OPEN 2016 (Foto evz.ro)
Avertismentul lui CTP, după eliminarea Simonei Halep la AUSTRALIAN OPEN 2016 (Foto evz.ro)

Comentând jocul Simonei Halep, Cristian Tudor Popescu avertizează că aceasta va ieşi din Top 5 dacă nu va adopta un stil mai ofensiv. Într-o declaraţie pentru ziarulring.ro, CTP a comentat eliminarea compatrioatei noastre: "Din nou, Simona s-a ciocnit de o adversară cu un joc foarte agresiv, cu lovituri decisive, la linie, care și-a asumat tot timpul astfel de riscuri. De câte ori întâlnește o astfel de jucătoare, Simona are mari probleme. 90 la sută din aceste meciuri, Simona le-a pierdut. Lucici, Baronni, Alizee Cornet, Cepelova - același tip de jucătoare -, cu ele a pățit același lucru. Simona nu știe cum se contracareze jocul agresiv al adversarelor.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima declarație după înfrângerea de la Australian Open: Mă simt pierdută! 

Asta e, tu, numărul 2 mondial, nu prea e frumos să pierzi așa. Fără acest tip de joc ofensiv, Simona nu va ajunge numărul 1 mondial și îi va fi greu să se mențină și în primele cinci jucătoare din lume. Îi e teamă, când vezi că e groasă, încerci să joci ce știi mai bine fără să îți asumi riscuri, dar ea nu prea face asta niciodată", a explicat Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, ELIMINATĂ de la Australian Open. A fost ÎNVINSĂ de SHUAI ZHANG, SCOR FINAL: 4-6, 3-6 

Etichete: AUSTRALIAN OPEN 2016, avertisment, Cristian Tudor Popescu, Simona Halep

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h