AVERTISMENTUL ministrului Mediului pentru vara 2016: "Cea mai gravă situaţie este în Bucureşti"Ministul Cristiana Paşca Palmer a explicat, într-un interviu acordat postul public de televiziune, că prognoza pentru vara 2016 va fi asemănătoare cu cea pentru 2015 "cel mai cald an" şi că ne aşteaptă poate chiar temperaturi mai mari. 

AVERTISMENTUL ministrului Mediului pentru vara 2016: "Cea mai grava situatie este in Bucuresti"
AVERTISMENTUL ministrului Mediului pentru vara 2016: "Cea mai gravă situaţie este în Bucureşti"

În România sunt probleme de poluare, iar cea mai gravă situaţie este în Bucureşti, Iaşi şi Braşov, iar asta a dus ţara noastră la situaţia de pre-infrigement, a declarat ministrul Mediului, luni seara, în emisiunea Prim Plan de la TVR1. Cristiana Pașca Palmer a explicat că există o limită de 35 de zile de zile pe an în care nu trebuie să depăşeşti anumiţi parametri de poluare, iar la Braşov situaţia s-a îmbunătăţit din acest punct de vedere.

Ministrul Mediului a mai spus că fenomenele meteo extreme vor deveni o constantă, 2016 va fi un an chiar mai călduros decât 2015, iar vara se previzionează a fi una extrem de secetoasă, scrie realitatea.net. 

Etichete: avertisment, Ministul mediului Cristiana Paşca Palmer, prognoza vara 2016, vara 2016, vara secetoasa, vremea vara 2016

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE