AVERTIZARE ANM: Precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie. Polei şi vânt puternicAVERTIZARE ANM. Meteorologii au transmis, luni, o informare de precipitaţii sub formă de ninsoare, lapoviţă şi ploaie, valabilă de luni seară, de la ora 20.00, până miercuri, la aceeaşi oră. Totodată, meteorologii anunţă că se va înregistra polei, iar vântul va sufla cu putere. În noaptea de luni spre marţi vremea se va menţine geroasă în nordul, nord-estul şi centrul ţării.

AVERTIZARE METEO: Ninsori, polei si vant puternic in toata tara
AVERTIZARE METEO: Ninsori, polei şi vânt puternic în toată ţara

AVERTIZARE ANM. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în cursul nopţii de luni spre marţi şi în primele ore ale zilei de marţi pe arii relativ extinse în sudul şi sud-estul teritoriului va ninge în general slab cantitativ. Pe litoral vor fi posibile şi precipitaţii mixte şi polei.

Din după-amiaza zilei de marţi, precipitaţiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice şi vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. La început vor fi mai ales ninsori, ce se vor transforma treptat şi în lapoviţă şi ploaie, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp, cu precădere, în zonele de munte şi în sud-vest, scrie news.ro.

Local se va semnala polei în Banat, Crişana, Oltenia, Transilvania, apoi şi în Muntenia, Moldova şi posibil în Dobrogea.

AVERTIZARE ANM.În zonele de munte, temporar, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, în noaptea de marţi spre miercuri îndeosebi în Carpaţii Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar miercuri mai ales în zona Carpaţilor Meridionali.

Vântul se va intensifica în regiunile vestice, unde temporar va atinge viteze de 50...55 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă, rafalele vor depăşi 70...80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

AVERTIZARE ANM. În plus, meteorologii anunţă că în noaptea de luni spre marţi vremea se va menţine geroasă în nordul, nord-estul şi centrul ţării.

Etichete: ANM, avertizare meteo, Bucureşti, vremea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE