Avertizare MAE pentru românii care merg în Germania: Continuă greva însoţitorilor de zborMAE avertizează românii care vor să călătorească în Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO continuă greva şi pe 10 noiembrie.

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Germania: Continua greva insotitorilor de zbor
Avertizare MAE pentru românii care merg în Germania: Continuă greva însoţitorilor de zbor
Foto: cugetliber.ro

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Federale Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO a anunţat continuarea grevei pentru 10 noiembrie 2015, astfel:

- între orele 04:30–23:00 pentru zborurile pe distanţă lungă de pe/către aeroportul Frankfurt;

- între orele 05:00-23:59 pentru zborurile pe distanţă lungă de pe/către aeroportul München;

- între orele 04:30-2:00 toate zborurile de pe/ către aeroportul Düsseldorf.

Lufthansa va putea efectua aproape toate zborurile planificate în Germania şi în Europa. În afară de aceasta, va putea opera chiar şi unele zboruri pe distanţă lungă.

Lufthansa încearcă să limiteze cât mai mult posibil efectele grevei şi să informeze pasagerii din timp referitor la eventuale modificări ale programului zborurilor. Pasagerii sunt rugaţi să se informeze cu privire la starea zborurilor pe site-ul www.lufthansa.com.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în „App Store" şi „Google Play"), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

Etichete: avertizare MAE, Germania, mae

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE