Avertizare MAE pentru românii care merg în Ucraina: Epidemie de gripă porcinăMAE anunță românii care călătoresc în Ucraina că pe teritoriul țării a izbucnit o epidemie de gripă porcină (gripa cauzată de virusul A/H1N1).

Avertizare MAE pentru romanii care merg in Ucraina: Epidemie de gripa porcina
Avertizare MAE pentru românii care merg în Ucraina: Epidemie de gripă porcină
Foto: glsa.ro

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească pe teritoriul Republicii Ucraina că autorităţile locale au anunţat cu privire la apariţia unei epidemii de gripă cauzate de virusul A/H1N1, ceea ce a determinat închiderea instituţiilor de învăţământ în mai multe centre urbane, inclusiv în Kiev.

Este recomandată evitarea deplasărilor care nu sunt necesare, în perioada imediat următoare, în Republica Ucraina. În cazul în care acestea nu pot fi evitate, cetăţenii români trebuie să ia măsuri de precauţie necesare în astfel de cazuri, precum: purtarea măştilor de protecţie, atenţie sporită la igiena personală, evitarea locurilor publice aglomerate.

Cetăţenii români aflaţi în situaţii deosebite se pot adresa Ambasadei României la Kiev, la numărul de urgenţă +38093.625.27.17, Consulatului General al României la Cernăuţi, la numărul de urgenţă +38093.270.92.60 şi Consulatului General al României la Odessa la numărul de urgenţă +38095.541.27.88.

Etichete: gripă porcină, mae, Ucraina

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE