AVERTIZARE METEO! Trei zile de foc în toată ţara cu DISCONFORT termic accentuat HARTA ANMAdministraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo vizând disconfort termic accentuat şi temperaturi foarte ridicate pentru această perioadă a anului. Avertizarea meteorologilor este valabilă timp de trei zile pentru întreaga ţară. 

INFORMARE METEOROLOGICĂ

Fenomene vizate: disconfort termic
Interval de valabilitate: 23, 24, 25 august

În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local în regiunile vestice, sudice și sud-estice indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.
Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 32 și 34 de grade, mai ridicate, spre 35...36 de grade local în Oltenia și Muntenia și izolat în Banat și Crișana, unde și nopțile vor fi tropicale, cu temperaturi minime cuprinse în general între 19 și 22 de grade.

Notă: În special în după-amiaza și seara de duminică (25 august), temporar instabilitatea atmosferică va fi accentuată în zonele montane.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Etichete: ANM, avertizare meteo, disconfort termic, informare meteorologica, meteo, temperaturi ridicate

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE