Avertizare meteorologică emisă de ANM: Vine gerul!Meteorologii de la ANM au emis o informare de răcire accentuată a vremii, începând cu 29 decembrie.

VINE FRIGUL! Temperaturi de maxim 5 grade in Bucuresti. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE
VINE FRIGUL! Temperaturi de maxim 5 grade în București. PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Conform avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie, începând de marţi, 29 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuată în zilele de 30 şi 31 decembrie, când se vor înregistra maxime preponderent negative în toate regiunile şi minime sub –10 grade, îndeosebi în nordul şi centrul ţării. În intervalul menţionat, vântul va prezenta intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte, dar în special pe litoral, unde viteza la rafală va depăşi 60...70 km/h.
Temporar vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ, ninsori în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali şi predominant ninsori, pe arii restrânse în sud-vestul, sudul şi estul ţării. Izolat se va semnala polei.

Notă: Până în jurul datei de 3 ianuarie 2016 vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în centrul, estul şi local în sudul teritoriului. În extremitatea de sud-est vântul va continua să prezinte unele intensificări.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE