Avertizări COD GALBEN de vânt PUTERNIC pentru 23 de judeţeDouă avertizări cod galben de vânt puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la oră, sunt în vigoare, luni, până la ora 21.00, fiind afectate cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei, precum şi Transilvania şi nordul Moldovei.

COD GALBEN DE VANT PUTERNIC in mai multe zone ale tarii
COD GALBEN DE VÂNT PUTERNIC în mai multe zone ale ţării

Conform meteorologilor, în cea mai mare parte a Munteniei şi Dobrogei, local şi în Oltenia şi Transilvania, vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze de peste 45-55 de kilometri de oră, potrivit uneia dintre avertizările cod galben emisă de Adminustraţia Naţională de Meteorologie şi valabilă până la ora 21.00.

Tot până la ora 21.00, este în vigoare o avertrizare privind intensificări susţinute ale vântului în 23 de judeţe din Transilvania, Oltenia şi nordul Moldovei: Bistriţa-Năsăud, Suceava, Mureş, Harghita, Neamţ, Sibiu, Braşov, Covasna, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Giurgiu, Cluj, Mehedinţi, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor şi Sălaj.

În intervalul menţionat, în cea mai mare parte a zonei de munte vântul va avea intensificări cu viteze în general de 55-65 de kilometri la oră, iar la altitudini de peste 1500 m rafalele vor depăşi 80-100 de kilometri la oră.

Etichete: avertizare meteo, Bucureşti, cod galben, cod galben de vant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE