Avion de agrement, prăbușit lângă Sibiu. Patru persoane au fost răniteUn avion de agrement s-a prăbușit în apropierea municipiului Sibiu, în zona Măgura, iar cele patru persoane aflate în aeronavă, trei bărbați și o femeie, au scăpat doar cu răni ușoare, potrivit ISU.

Avion de mici dimensiuni prabusit pe aerodromul Magura
Avion de mici dimensiuni prăbuşit pe aerodromul Măgura

UPDATE 16.10 Avion de agrement s-a prăbușit la o distanță de aproximativ o sută de metri de aerodromul de la Măgura, aflat în apropierea orașului Cisnădie. Cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Județean din municipiul Sibiu, scrie Agerpres.

Astfel, pilotul nu este rănit, dar a fost totuși transportat la spitalul sibian, pentru mai multă siguranță. Nu se cunoaște deocamdată cauza prăbușirii avionului. La fața locului se află și două mașini de pompieri, însă avionul nu a luat foc.

"Două persoane au escoriații ușoare, un bărbat și o femeie, un alt bărbat nu este rănit, iar cel de al treilea bărbat este posibil să își fi luxat clavicula", au explicat reprezentanţii ISU.

În prezent, nu se cunoaște cauza prăbușirii avionului. Lângă municipiul Sibiu, aproape de orașul Cisnădie, se află aerodromul Măgura, unde au loc zboruri de agrement. Mai mult, zilele acestea acolo se desfăşoară festivalul Airfield.

Vom reveni cu amănunte.

Etichete: airfield, avion magura, avion prăbușit, Sibiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE