Avion plin cu schelete şi cu steagul Malaysiei, găsit în Filipine, posibila rămăşiţă a MH370Noi informaţii, privitoare la cursa MH370, dispărută în 2014, ies la iveală. Epava unui avion care ar conţine mai multe schelete şi ar fi vopsit cu steagul Malaysiei ar fi fost găsit in Filipine, iar primele indicii duc spre cursa MH370.

Avion plin cu schelete si cu steagul Malaysiei, gasit in Filipine, posibila ramasita a MH370
Avion plin cu schelete şi cu steagul Malaysiei, găsit în Filipine, posibila rămăşiţă a MH370
Foto: sadcdailynews.org

Politistii au confirmat ca au primit sesizari cu privire la descoperirea facuta in jungla, pe o insula indepartata. Un tehnician audio pe nume Jamil Omar a anuntat autoritatile din Malaysia, afirmand ca matusa lui, Siti Kayam, a descoperit epava avionului in timp ce vana pasari impreuna cu alte persoane, relateaza Huffington Post, citat de stirileprotv.ro.

Jalaludin Abdul Rahman, reprezentant al Politiei, a declarat ca femeia a povestit ca a intrat in fuselajul avionului si a vazut mai multe schelete, printre care si cel al pilotului, care se afla pe scaun, cu centura de siguranta pusa.

Inainte sa plece, femeia ar fi luat cu ea un steag pe care l-a gasit in interior.

Primele indicii duc spre avionul Boeing 777 MH370, a disparut in martie anul trecut in drum de la Kuala Lumpur spre Beijing cu 239 de pasageri si echipaj la bord, majoritatea chinezi.

În luna august, premierul malaezian anunţa că fragmentul de aripă găsit în Oceanul Indian aparține avionului Boeing care efectua zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines.

Avionul cu zborul MH370, ce efectua legătura între Kuala Lumpur și Beijing, a dispărut de pe radare la 8 martie 2014, cu 12 membri ai echipajului și 227 de pasageri, dintre care două treimi erau cetățeni chinezi.

Etichete: Avion Malaysia Airlines, malaysian airlines, mh370

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE