AVION PRĂBUȘIT. 61 de persoane au decedat. FOTO ȘI VIDEOUn avion Boeing care decolase din Dubai s-a prăbușit sâmbătă dimineață pe aeroportul din Rostov-pe-Don în sudul Rusiei. 61 de persoane au decedat. 

UPDATE: Comisia care investighează accidentul de avion soldat cu 62 de morți, sâmbătă dimineață, pe aeroportul din Rostov-pe-Don, a anunțat că o eroare umană sau o deficiență tehnică sunt considerate în prezent cauzele cele mai probabile ale prăbușirii aparatului de zbor al flydubai, relatează Reuters, citând agențiile de presă ruse.

Pilotii ar fi renuntat la incercarea initiala de a ateriza, zburand circa doua ore in jurul aeroportului pentru a consuma combustibilul.

Printre pasagerii se aflau in total 18 barbati, 33 de femei si patru copii. In mare parte, acestia erau familii de rusi care se intorceau de la odihna. Se mai cunoaste ca printre pasageri se aflau 5 straini: trei ucraineni, un cetatean al Uzbekistanului si unul al Indiei, potrivit Agerpres.

"Un Boeing 737 s-a prăbușit în timp ce încerca să aterizeze. 61 de persoane erau la bord. Toate au murit", a declarat purtătorul de cuvânt al filialei locale a ministerului, precizând că la bord se aflau 55 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legătură între Dubai și Rostov-pe-Don, s-a prăbușit în jurul orei 0.50 GMT și a luat foc. Incendiul a fost stins după o oră, potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență.

Potrivit canalului popular LifeNews, avionul a căzut la o sută de metri de pista de aterizare, într-o a doua încercare de a ateriza în condiții de vizibilitate scăzută.

Ploua în averse sâmbătă dimineață la Rostov-pe-Don și o alertă de vânturi puternice a fost emisă de filiala locală a Ministerului pentru Situații de Urgență.

"Suntem la curent cu incidentul zborului nostru Dubai-Rostov-pe-Don", a declarat compania aeriană FlyDubai într-un mesaj postat pe Facebook, adăugând că studiază detaliile prăbușirii înainte de a face o declarație oficială.

Etichete: aeroport, avion prăbușit, dubai, rusia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE