Avion prăbuşit Columbia. Înregistrarea care arată cauza prăbuşirii zborului VIDEOO înregistrare a conversaţiei dintre pilotul avionului prăbuşit în Columbia şi turnul de control a fost dată publicităţii de autorităţile sud-americane şi preluată de BBC.

Avion prabusit Columbia
Avion prăbuşit Columbia

În înregistrare, se aude cum pilotul repetă că la bord există o problemă electrică şi că avionul a rămas fără combustibil.

''Sistemul electric a picat cu totul. Nu mai avem combustibil'', spune pilotul. ''Alertă, alertă, avem nevoie de trei pompieri! Alertă!'', răspunde operatorul din turnul de control.

Pilotul încearcă o aterizare de urgenţă, însă operatorul din turnul de control îi spune că nu poate găsi aeronava pe radar.

Întrebat la ce altitudine se află avionul, pilotul răspunde: ''2.700 de metri''. Operatorul din turnul de control îi răspunde că se află la 8,5 mile nautice de pista unde putea ateriza. Apoi, conversaţia se întrerupe.

La o zi după accidentul aviatic de la Medellin autorităţile columbiene au oferit un bilanţ revizuit al tragediei, care cuprinde 71 de persoane care şi-au pierdut viaţă şi doar şase supravieţuitori, potrivit Reuters.

Etichete: avion prăbușit, avion prăbuşit Columbia, înregistrare avion prăbuşit columbia, video avion prăbuşit columbia

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE