Avocat din Bucureşti, bănuit de evaziune fiscală de 1,5 milioane de leiPoliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează, vineri, trei percheziţii la un cabinet de avocatură din Bucureşti şi la sediile unei firme din judeţul Ilfov, un avocat fiind bănuit de evaziune fiscală de 1,5 milioane de lei.

Avocat din Bucuresti, banuit de evaziune fiscala de 1,5 milioane de lei
Avocat din Bucureşti, bănuit de evaziune fiscală de 1,5 milioane de lei

Percheziţiile au loc în Capitală şi în judeţul Ilfov, la sediul unei societăţi comerciale, la cabinetul unui avocat din Bucureşti şi la domiciliul acestuia, precizează reprezentanţii Poliţiei Române

"În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală de către avocat şi de către reprezentanţii a două societăţi comerciale, prin nedeclararea tuturor veniturilor realizate, respectiv prin înregistrarea de cheltuieli fictive, în perioada 2012-2015", arată poliţiştii.

Ei menţionează că prejudiciul cauzat este de aproape 1.500.000 de lei.

Etichete: evaziune fiscală, perchezitii avocat bucureşti, perchezitii bucuresti

0/1 COMENTARII
Eu singur
13 ian 15:26
+0
VOTURI
-0
Ar trebui sa se faca cercetari si la cabinetul de avocatura de mai jos! POT DOVEDI ca persoana in cauza face evaziune fiscala: incaseaza de la clienti sume de bani, pe care nu emite chitanta sau bon! Deci incasari "la negru"! 500 ron de la un client, 700 ron de la altul sau 1000 ron... Pana la urma cine poate dovedi sumele incasate, daca nu exista nici o chitanta??

http://avmichinici.ro/contact/

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE