Avocat din Bucureşti, prins în flagrant când primea 1.000 de euro de la o persoanăAvocatul Ion Predonu, din Baroul Bucureşti, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influenţă după ce a primit 1.000 de euro de la o persoană căreia i-a spus că îi va determina pe administratorul şi pe preşedintele unei asociaţii de proprietari să îi elibereze o adeverinţă din care să rezulte că nu înregisterează debite.

Prins in flagrant
Prins în flagrant
Foto: antena3.ro

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi marţi l-au pus sub control judiciar, timp de 50 de zile, pe avocatul Ion Predonu, scrie news.ro.

Potrivit procurorilor, în 1 iulie, avocatul Ion Predonu a cerut 1.000 de euro de la două persoane şi le-a promis că îi va determina pe administratorul şi pe preşedintele unei asociaţii de proprietari să elibereze o adeverinţă care să ateste împrejurarea că una dintre acestea nu înregistrează debite.Avocatul a fost denunţat de cele două persoane, iar în 5 iulie a fost prins în flagrant când primea cei 1.000 de euro de la unul dintre denunţători.

În cele două luni în care va fi sub control judiciar, avocatul Ion Predonu are interdicţie să părăsească ţara şi să comunice, direct sau indirect, cu mai multe persoane indicate de procurori în ordonanţa privind controlul judiciar. De asemenea, avocatul trebuie să se prezinte la DNA sau la instanţă ori de câte ori este chemat şi să meargă la poliţie în zilele stabilite prin programul de supraveghere. Avocatul Ion Predonu a fost, în 2015, printre candidaţii la funcţia de decan al Baroului Bucureşti.

Etichete: avocat, avocat bucuresti, avocat cercetat, Bucureşti, flagrant, prins în flagrant

0/1 COMENTARII
vlad
07 Jul 10:13
+0
VOTURI
-0
Cam mica miza pentru DNA, nu era limita minima de bani 1 milion de euro? Nu atat in mita, cat in efecte, dar aici nu cred ca se pune problema de asa ceva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE