Alegerea conducerii Baroului București, amânată pentru 30 mai. Laura Voicu, printre candidațiLaura Voicu, avocata fostei șefe DIICOT Alinei Bica, candidează la șefia Baroului București. Laura Voicu este cercetată în libertate sub control judiciar, fiind acuzată de favorizarea făptuitorului și instigare la infracțiunea de exercitare fără drept a unei profesii sau activități. UPDATE Conducerea Baroului București nu a putut fi aleasă duminică, 17 mai, din lipsă de cvorum.

Avocata Laura Voicu, desi aflata SUB CONTROL JUDICIAR, candideaza la sefia Baroului Bucuresti
Avocata Laura Voicu, deși aflată SUB CONTROL JUDICIAR, candidează la șefia Baroului București
Foto: stiripesurse.ro

UPDATE Baroul Bucureşti nu şi-a mai ales conducerea duminică, 17 mai, din lipsă de cvorum, informează B1 TV. Şedinţa a fost amânată pentru 30 mai, după ce doar 4.000 de avocaţi din cei 10.000 au venit la vot.

Printre cei 16 candidaţi se numără şi Laura Voicu, avocata fostei şefe Antimafia, Alina Bica. Laura Voicu sfidează acțiunea începută de procurorii DNA împotriva sa și candidează pentru șefia Baorului București. Avocata Alinei Bica a precizat că ceea ce i s-a întâmplat a fost un abuz, iar după ce se va termina cercetarea penală, are obligația să dea toate detaliile despre dosarul pe care îl are la DNA, scrie realitatea.net.

Laura Voicu a postat și pe pagina sa de Facebook documentul prin care își anunță candidatura la conducerea Baroului București.

"Azi mi-am depus candidatura pentru demnitatea de decan al Baroului Bucuresti. Astept cu interes validarea/ invalidarea acesteia. Sanatate si libertate!", a scris Laura Voicu pe pagina sa.

Etichete: Alina Bica, Baroul Bucureşti, candidatură, control judiciar, diicot, DNA, favorizare, infractor, Laura Voicu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE