Avocata Paula Iacob, înmormântată azi la cimitirul Bellu din CapitalăAvocata paula Iacob va fi înmormântată astăzi la cimitirul Bellu din Capitală. Aceasta a decedat ieri, la varstă de 83 de ani. 

Avocata Paula Iacob, inmormantata azi la cimitirul Bellu din Capitala
Avocata Paula Iacob, înmormântată azi la cimitirul Bellu din Capitală

Luna trecuta a fost internata la spitalul de urgenta Floreasca dupa ce suferise un accident vascular.

Avocata Paula Iacob l-a aparat pe Nicu Ceausescu atunci cand a fost acuzat de genocid si a obtinut pana la urma o condamnare de 5 ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Tot Paula Iacob l-a reprezentat si pe Corneliu Vadim Tudor, prieten apropiat, in procesele de calomnie intentate acestuia de politicieni, jurnalisti sau persoane publice, scrie stirileprotv.ro. 

A fost aparatoarea lui Gigi Becali si a pledat pentru eliberarea sa din inchisoare pe vremea cand finantatorul Stelei era dupa gratii.

Si nu in ultimul rand, l-a aparat pe cainele Boschito, maidanezul acuzat ca a muscat mortal un cetatean japonez. Paula Iacob l-a scapat de eutanisiere, iar Bosquito a fost adoptat.

Nascuta in februarie 1932, Paula Iacob a fost si presedinta Asociatiei Femeilor de cariera juridica, dar si o aparatoare a drepturilor animalelor.

Etichete: Cimitirul Bellu, înmormântare, joi, paula iacob

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE