Avocații lui Sorin Oprescu acuză: Accesul la sănătate i-a fost interzis. Își face singur tratamentulAvocatul primarului suspendat, Sorin Oprescu, susține că acesta nu are  deloc un statut de persoană privilegiată în închisoare, așa cum se crede. Mai mult, el spune că fostului edil i-a fost interzis accesul la sănătate de către şeful arestului și verişoara acestuia, care este și medicul închisorii. 

Avocatii lui Sorin Oprescu acuza: Accesul la sanatate i-a fost interzis. Isi face singur tratamentul
Avocații lui Sorin Oprescu acuză: Accesul la sănătate i-a fost interzis. Își face singur tratamentul

"Nu are un statut privilegiat. Stă cu încă şase persoane în camera de arest. Nu mai stă, aşa cum s-a spus, cu unul din fraţii Balint ( n.r. - Cămătaru), care a fost transferat în Penitenciarul Rahova, în schimb, stă în continuare cu Mohammad Munaf (n.r. - cetăţean americano-irakian, condamnat pentru terorism în cazul jurnaliştilor răpiţi în Irak), dar şi cu alţi deţinuţi ale căror nume şi fapte nu le cunosc. Dar vă spun că domnul doctor Oprescu nu a stat niciodată în arest în condiţii privilegiate. Contează însă faptul că nu are hrană caldă şi că nu-i acordă mâncarea de regim dietetic, decât ce primeşte el o dată pe săptămână, susține avocatul citat de ziarulring.

"Trebuie totuşi să precizez că noi nu ne-am plâns de condiţiile din arest, ci de accesul la sănătate, care i-a fost interzis domnului Oprescu de către şeful arestului, cu verişoara acestuia, doctoriţa arestului, care acum şi-a luat concediu, ca să se mai liniştească apele. DNA-ul ştie, a fost informat, dar cred că celor de la DNA le convine, pentru că astfel pot stopa accesul cuiva la acestă chestiune de viaţă şi de moarte. Altfel, ei, aparent, nu au nicio treabă, dar câtă vreme cererile noastre erau la procurorul de şedinţă, dar ei nu au luat nicio măsură, îmi dă mie posibilitatea să fac aceste afirmaţii", a mai spus avocatul.

Judecătorii Curții de Apel București au respins, marți, contestația primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, la decizia instanței de a-i prelungi cu 30 de zile măsura arestului preventiv. 

Etichete: arest, avocat, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
mahala
06 oct 14:31
+0
VOTURI
-0
Cine este sorin oprescu?..............

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE