Avocații lui Sorin Oprescu au găsit un nou motiv pentru eliberarea lui: Are risc de cancerAvocații lui Sorin Oprescu au găsit un nou motiv pentru a cere eliberarea fostului edil-șef din închisoare. Potrivit acestora, primarul suspendat al Capitalei suferă de 12 boli și are risc "mediu" de cancer. 

DNA a vrut sa-l intercepteze pe Oprescu la un hotel din Viena, dar Austria a refuzat
DNA a vrut să-l intercepteze pe Oprescu la un hotel din Viena, dar Austria a refuzat
Foto: realitatea.net

Apărătorii  lui Sorin Oprescu vor merge, joi,  la arestul central să pună la punct strategia pentru a-l scoate din arest pe fostul primar al Capitalei. Aceştia au declarat că raportul medical în urma controlului făcut la Spitalul Universitar indică faptul că primarul suspendat al Capitalei are o stare proastă şi o serie de alte afecţiuni, care n-au legătură cu inima, motiv pentru care ar putea fi internat din nou, potrivit antena3.ro. 

Raportul arată că Sorin Oprescu ar suferi de 12 boli, unele dintre acestea având risc oncologic "mediu", aşa cum au relatat medicii. Sorin Oprescu nu doreşte ca documentul să fie făcut public şi va ajunge doar pe masa judecătorilor.

"Apărarea are raportul medicilor, este adevărat că sunt cele 12 afecţiuni. Sunt afecţiuni de tip 2, de tip 3, cronice, cu riscuri ridicate. Sunt cele care erau deja de notorietate, care au generat şi alte afecţiuni. În raport se arată că starea de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Instanţa constată acest lucru, din cauza stres-ului, nerespectarea regimului alimentar. În fiecare zi s-au efectuat acte de urmărire penală, ceea ce este un punct forte pentru noi. Nu au fost aduse elemente noi, din punctul nostru de vedere" a spus avocatul Viorel Mocanu, joi, la "100 de minute".

Etichete: arest, avocat, închisoare, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE