Avocatul administratorului Bamboo: Nu pot spune că nu avea autorizaţie. Multe documente erau în clubINCENDIU BAMBOO. Dumitru Bădrăgan, avocatul administratorului clubului Bamboo, spune că nu poate afirma faptul că localul nu avea autorizaţie, că cea mai mare parte a documentelor probabil au fost distruse în incendiu, dar că a cerut duplicatele. El a precizat că administratorul se afla la spital pentru nişte investigaţii medicale şi că urmează să meargă la audieri.

Incendiu in Bamboo
Incendiu în Bamboo

INCENDIU BAMBOO. "Noi am solicitat clienţilor toate documentele pe care le aveau. Foarte multe din documentele erau în incinta clubului şi bănuim că s-au pierdut, dar există duplicate şi i-am rugat pe cei care reprezintă societatea să le prezinte organelor abilitate", a declarat Dumitru Bădrăgan.

El a precizat că, în lipsa documentelor, nu poate afirma că nu exista autorizaţia de funcţionare.

INCENDIU BAMBOO. În privinţa audierilor, avocatul a spus: "Din câte ştim, există invitaţie către Poliţia Capitalei şi aşteptăm să fim anunţati. Ştim că administratorul era la spital pentru nişte investigaţii medicale şi aşteptăm să fim contactaţi când se va deplasa la Poliţie".

INCENDIU BAMBOO. Avocatul a precizat că, deocamdată, organele abilitate nu au solicitat documente. El a spus că nu are cunoştinţă depre amenzi aplicate în cazul clubului. Avocatul a mai menţionat că se pare că incendiul a izbucnit într-o zonă în care nu era clienţi.

Etichete: avocat bamboo, Bamboo, incendiu bamboo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h