Avocatul clubului Bamboo: Incendiul a fost pus de persoane necunoscuteCătălin Dancu, avocatul reprezentanţilor clubului Bamboo, susţine că incendiul care a mistuit clubul a fost pus, el argumentând cu faptul că angajaţi ai clubului ar fi semnalat prezenţa unor persoane necunoscute în zona fostei săli de fitness a localului, folosită în prezent ca depozit.

Incendiu Bamboo
Incendiu Bamboo

"A avut loc o audiere despre cum au decurs evenimentele în acea seară, s-au lămurit şi procurorii despre măsurile de protecţie şi siguranţă din club. Datele confirmă că incendiul a fost pus din zona fostei săli de fitness de către persoane necunoscute aflate în acea zonă. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau în această zonă. Nu este adevărată nicio susţinere privitoare la faptul că incendiul ar proveni ca urmare a fumatului în incinta clubului. Toţi angajaţii au intervenit şi persoanele clienţi care fumau fie imediat au fost obligaţi să stingă ţigările fie au fost evacuaţi, pentru că clubul Bamboo deţine un loc privat în care se poate fuma conform standardelor, deci nu era nevoie să se fumeze în club", a afirmat Dancu după audierile de la Poliţia Capitalei, potrivit news.ro.

Întrebat dacă există înregistrări ale camerelor de supraveghere care să confirme aceste acuzaţii, avocatul a răspuns: "Asta se cere acum de către procurori. Am dat nişte date şi informaţii faţă de persoane pe care noi le considerăm ca şi echipă de lucru străine clubului. Era un alt eveniment în ballroom-ul alăturat clubului, fosta sală de fitness. Toate datele duc în acea direcţie pentru izbucnirea incendiului".

Cătălin Dancu a ţinut să precizeze că angajaţii erau instruiţi pentru acţiunea în caz de incendiu.

"Tot ce a însemnat ajutorul acordat de către angajaţi care au fost instruiţi în stingerea incendiilor, toate au fost făcute într-o cooperare deplină. De altfel, au fost peste 700 de persoane în club care în mai puţin de 6 minute au fost evacuate în condiţii de securitate pentru că toţi au ascultat de instrucţiunile personalului", a spus el.

Chestionat în legătură cu argumentele pentru care susţine că focul a fost pus, Dancu a afirmat: "Sunt martori, angajaţi ai clubului care au sesizat administratorii că sunt persoane străine în acea zonă unde în mod normal nu aveau ce căuta, pentru că este o zonă de depozit, este o zonă părăsită, a fost sală de fitness, acum era nefuncţională, era o sală de depozit şi în mod normal aceştia nu aveau ce căuta în această zonă. Vizavi era un ballroom, o petrecere privată şi ospătarii cred că acele persoane provin din sala în care se desfăşura celălalt eveniment".

Procurorii au fost, duminică, la clubul Bamboo, dar nu pot intra pentru că incendiul nu a fost încă declarat lichidat. Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală. Ei au spus că fac audieri începând de sâmbătă, că au luat documente de la ISU, Primăria şi Poliţia Locală Sector 2, precum şi de la spitalele în care au ajuns cei din local în urma incendiului şi că îl vor cita şi pe patronul clubului.

Etichete: ancheta incendiu bamboo, Bamboo, incendiu bamboo

0/3 COMENTARII
JAMES
11 iun 22:08
+0
VOTURI
-0
Pur LSD, MDMA, pilule de partid, extaz - pastile xtc, JWH-018, ketamină hcl, MDPV, pulbere de metadonă, pulbere de oxicodonă, A-pvp

E-mail (jamescaroll20@gmail.com)
(Skype: james_carol)

Ecstasy -xtc pilule, MDMA, JWH-018, ketamină hcl, MDPV, metadonă pulbere, pulbere de oxicodonă, A-pvp, pudră de cocaină, MDPV, APVP, MDIA, 2C-I, 2C-E, 2C-P, 2C-B , Pelleturi de 5-MeO-DALT, 3,4-CTMP

RĂSPUNSURI DE RĂSPUNSURI ȘI REDUCERI SUNT DISPONIBILE) ORDINEAZĂ
TACHE S
23 ian 08:01
+0
VOTURI
-0
noi fetele de la fc ,facultatea c//ului ne exprimam regretul pt decesul cloacei de adunat curve,pesti betivani si homoxexuali .
STAR LETA
23 ian 01:42
+0
VOTURI
-0
De cand ia ars barul lui catalin nu ia mai ramas decat sa vanda chilotii de prin depozite sau in ultima instanta chilotii de pe el.A MURIT UN BAR FIEFUL GAYLOR,PROSTITUATELOR SI BETIVANILOR DEPRAVATI DE BANI GATA.SOCIETATEA ROMANEASCA SE CURATA DE UN HOT CA GHITA ETC ETC.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h