Avocatul Poporului a demarat o anchetă, în cazul lui Sorin OprescuVictor Ciorbea, Avocatul Poporului, a declarat, miercuri seară, că instituția pe care o conduce a demarat o anchetă, în ceea ce privește cazul lui Sorin Oprescu. 

Avocatul Poporului a demarat o ancheta, in cazul lui Sorin Oprescu
Avocatul Poporului a demarat o anchetă, în cazul lui Sorin Oprescu

Sorin Oprescu a cerut să fie consultat de doi medici cardiologi de la spital, după ce a fost transportat de urgenţă la spital luni seară. Potrivit primelor informaţii, Oprescu ar fi suferit un infarct, însă ulterior s-a stabilit că a fost vorba de o criză cardiacă. 

Reprezentanții Poliției Capitalei au transmis, ulterior, într-un comunicat de presă, precizări referitoate la cererea lui Sorin Oprescu, de a fi consultat de un medic, la Spitalul Sf. Ioan din Capitală. Potrivit acestora, starea de sănătate a primarului suspendat va fi evaluată în arest

Miercuri seară, avocatul lui Sorin Oprescu, Alexandru Chiciu, a declarat că edilul se află într-o stare foarte gravă, prezetând pericol de infarct. Mai mult, apărătorul edilului suspendat susține că Oprescu nu își mai simte degetele de la mâini.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a autosesizat, demarând o anchetă în acest sens, potrivit stiripesurse.ro.

"Nu vreau să mă pronunț înainte, dar verificăm dacă se respectă drepturile omului. Ancheta demarează începând de mâine.", a spus Victor Ciorbea, Avocatul Poporului.

Etichete: Avocatul Poporului, dosar sorin oprescu, Sorin Oprescu, victor ciorbea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE