ANCHETĂ în cazul copiilor bătuţi de directoare. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiuCazul copiilor de la grădiniţa Flipper din cartierul Cotroceni din Capitală a ajuns şi pe masa Avocatului Poporului. Instituţia  s-a autosesizat după ce mai mulţi părinţi au depus plângeri împotriva directoarei, acuzată că i-a agresat fizic pe micuţi. De altfel, imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată în mod clar cum femeia îi lovea pe copii. 

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul directoarei care a agresat mai multi copii
Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul directoarei care a agresat mai mulţi copii

Directoarea Grădiniţei "Flipper" din cartierul Cotroceni din Capitală, Ioana Neagu, este acuzată că a bătut mai mulţi copii. În urma plângerilor depuse de părinţi, Secţia 17 Poliţie din Capitală a deschis o anchetă.

Avocatul Poporului a de cis să se autosesizeze în acest caz. Potrivit unui comunicat d p resă al instituţiei, după ce au apărut informaţii în presă cu privire la directoarea unei grădiniţe private, care a fost filmată de camerele de supraveghere bătând copiii pe care îi avea în grijă, "Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la posibile agresiuni exeritate asupra copiilor de la o grădiniţă particulară din Bucureşti."

"Din articolele de presă ... reiese că directoarea respectivei grădiniţe este acuzată că ar fi agresat mai mulţi copii, agresiuni care au fost surprinse de camerele de supraveghere", se mai spune în comunicat.

Totodată, potrivit materialelor apărute în presă," purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al municipiului Bucureşti a declarat că grădiniţa în cauză nu este acreditată şi autorizată".

CITEŞTE ŞI NOI PLÂNGERI împotriva directoarei de la grădiniţa Flipper. Dezvălurile făcute de tatăl unor copii

Numărul plângerilor împotriva directoarei grădiniţei Flipper Garden din Capitală, acuzată că a bătut copiii, a crescut. Alţi patru părinţi au fost la poliţie pentru a depune plângeri faţă de tratamentul aplicat copiilor lor la gradiniţă. 

Tatăl a doi dintre copiii abuzaţi la grădiniţa Flipper a oferit detalii şocante despre ceeea ce se întâmpla în instituţia de învăţământ care funcţiona ilegal, neavând autorizaţie. Bărbatul povesteşte că cei mici nu primeau foarte multă apă la grădiniță, pentru a nu merge des la baie. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum directoarea ia de păr un copil şi îl loveşte cu palmele peste faţă, apoi îl târăşte într-o loc mai ferit unde îl bruschează în continuare.

În altă secvenţă, directoarea intră brusc în dormitorul în care copiii sunt puşi să doarmă şi ia doi copii de mână şi îi bruschează. Totul a ieşit la iveală după ce copiii au ajuns acasă plini de vânătăi şi le-au povestit părinţilor că au fost loviţi de directoare. Revoltaţi, părinţii au depus plângere la poliţie, însă femeia neagă totul.

CITEŞTE ŞI SCENE INCREDIBILE la grădiniţa din Bucureşti unde directoarea a fost acuzată că bate copiii VIDEO

Etichete: Avocatul Poporului, grădiniţă, scandal gradinita

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE