Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul morții lui Patrick EkengAvocatul Poporului anunță că s-a sesizat din oficiu şi face o anchetă în cazul decesului fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul mortii lui Patrick Ekeng
Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul morții lui Patrick Ekeng
Foto: realitatea.net

"Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi efectuează anchetă în cazul decesului jucătorului de fotbal al clubului Dinamo Bucureşti, Patrick Ekeng. Ancheta vizează atât împrejurările în care s-a petrecut tragicul eveniment cât şi starea în care se găseşte sistemul de ambulanţă la nivel naţional, iar concluziile vor fi incluse în viitorul Raport Special al Avocatului Poporului privind sistemul naţional de sănătate", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei transmis marţi.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seară, după ce s-a prăbuşit pe teren, în minutul 70 al meciului cu FC Viitorul. Acesta a fost dus cu o ambulanţă Puls la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi 30 de minute, însă nu a mai putut fi salvat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat că a fost începută urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă, în cazul decesului lui Patrick Ekeng.

Etichete: Avocatul Poporului, Patrick Ekeng

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE