Avocatul Poporului s-a autosesizat în legătură cu evacuarea Antena 1 şi Antena 3Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu evacuarea de către ANAF a sediului Antena 3 și Antena 1.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in legatura cu evacuarea Antena 1 si Antena 3
Avocatul Poporului s-a autosesizat în legătură cu evacuarea Antena 1 şi Antena 3

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în legătură cu "posibila încălcare a art. 30 şi 31 din Constituţia României privind libertatea de exprimare şi dreptul la informaţie", în cazul notificării ANAF de evacuare a televiziunilor Intact.

'Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 30 şi art. 31 din Constituţia României, privind libertatea de exprimare şi dreptul la informaţie. În cadrul demersurilor ce vor fi efectuate de către Avocatul Poporului, se vor avea în vedere, între altele, discuţii cu părţile implicate, solicitarea de informaţii, relaţii şi documente, precum şi examinarea aspectelor constituţionale, legale şi procedurale referitoare la cazul în speţă. Aceste demersuri nu pun în discuţie respectarea hotărârilor judecătoreşti", se spune, intr-un comunicat de joi al Avocatului Poporului.

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile, respectiv până la sfârşitul acestei săptămâni, inspectorii ANAF prezentându-le notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentinţa penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.

Sursa: ZF

Etichete: ANAF, antena 3, Avocatul Poporului, evacuare

0/2 COMENTARII
gabi
19 feb 08:57
+0
VOTURI
-0
mai uratenia pamantului, dar cand parlamentarii si-au facut pensii de ce nu te-ai autosesizat? De ce trebuie sa muncesc ca un rob cate 10-12 ore pe zi sa platesc taxe ca sa aiba de unde isi lua hotii astia pensii? iar acum ce libertate de exprimare ? in 2 ani de zile mincinosii de la antene , aveau timp destul sa se mute in alt sediu . Sa se mute, sa plateasca chirie la o alta locatie si pot sa-i minta pe pensionari inca multi ani de acum incolo. Probabil dupa ce sa mai imputineaza pensionarii, se va duce si ratingul acestor televiziuni urat misrositoare .
zamolxe
18 feb 20:47
+0
VOTURI
-0
Rusinea neamului ..avortonul poporului s-a autosesizat...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE