Azi, în Bucureşti: "Prima Evadare", concursul de ciclism cu cei mai mulți participanțiPrima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country, care se va desfășura între București și Snagov, prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km.

Azi, in Bucuresti: "Prima Evadare", concursul de ciclism cu cei mai multi participanti
Azi, în Bucureşti: "Prima Evadare", concursul de ciclism cu cei mai mulți participanți

Prima Evadare se află la cea de-a cincea ediție și este maratonul ciclist cu cel mai mare număr de participanți. Anul trecut, au participat la el 2140 de oameni, fiind cel mai mare maraton de acest gen din tara si din Europa de Est, conform organizatorilor.  

Aceștia anunță că maratonul este unul accesibil, dar recomandă puțin antrenament înainte – cel puțin 2-3 ieșiri mai lungi pe teren accidentat.

Traseul este marcat pe toată distanța, are 3 zone de alimentare, 12 puncte de control, o zonă de start și alta de finish, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.

Concursul începe la ora 10.00 și se va încheia în jurul orei 19, sosirea fiind intr-un complex de agrement pe malul lacului Snagov. Înscrierea s-a făcut online, având o taxă cuprinsă între 60 și 90 de lei (în funcție de perioada înscrierii).

Etichete: prima evadare, realitatea

0/1 COMENTARII
ALEX47
12 mai 11:00
+0
VOTURI
-0
ESTE CEVA FOARTE FRUMOS SI IN ACELASI TIMP FOARTE SANATOS.
BRAVO PENTRU CINE A AVUT ASEMENEA INITIATIVA !!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE