Azilul care ofera o viata ca acasa, dincolo de resedinta personalaCamin-pentru-bunici.ro este locul in care se ofera asistenta medicala, odihna, ingrijire si confort fizic si psihic persoanelor de varsta a 3-a, dar si persoanelor care se confrunta cu probleme medicale si nu au posibilitatea de a fi ingrijite la domiciliu. De asemenea, din randul rezidentilor acestui azil de batrani din Bucuresti fac parte si tineri cu dizabilitati fizice sau psihice. Mai mult decat un centru de ingrijire a persoanelor cu astfel de probleme, Caminul pentru Bunici este locul in care cei mai multi dintre rezidenti se pot bucura de o adevarata familie formata de personalul institutiei si de celelalte persoane asemenea lor.

Camin pentru batrani
Cămin pentru bătrâni

In randul altor camine pentru batrani din Bucuresti, Caminul pentru Bunici se remarca printr-o grija reala fata de rezidentii sai, in ambele centre de care dispune – Centrul Voluntari si Centrul Pipera - in acest sens oferind: 

Personal calificat pentru ingrijire batrani

Persoanele care lucreaza la centru stiu sa ii ajute pe rezidenti sa se acomodeze, in acelasi timp, oferind independenta si intimitate. Faptul ca sunt persoane cu specializari diferite, ii ajuta si pe rezidentii care au nevoie de recuperare dupa interventii medicale chirugicale, in sensul in care acestia sunt indrumati intr-un mod optim si eficient sa-si recapete capabilitatea fizica motorie.

 Servicii medicale de specialitate

Caminul pentru Bunici dispune de aparatura medicala performanta. De asemenea, serviciile medicale ale centrului sunt asigurate de personal medical – medici si asistenti – bine pregatit. Un medic de medicina generala si un medic geriatru sunt la dispozitia rezidentilor, oferind consultatii de specialitate, iar asistentente centrului administreaza tratamentul recomandat: tratament oral, injectabil si perfuzabil, in functie de caz; aplicarea unor creme protectoare si orice presupune tratament de specialitate recomandat de medici. Nu in ultimul rand, la solicitarea apartinatorilor sau a rezidentilor se pot efectua analize si investigatii medicale. 

Foarte important, personalul care asigura serviciile in centru are experienta in lucrul cu bolnavii de Alzheimer: “personalul nostru si activitatile pe care le oferim in cadrul caminului de batrani, sunt in concordanta cu nevoile acestui tip de pacienti, avand o echipa bine pregatita din punct de vedere comportamental, analizand si actionand eficient in cazul momentelor de agitatie sau ratacire”. – declara un reprezentant al Centrului pentru Batrani. 

Dotari moderne

Cazarea rezidentilor se efectueaza in camere mari in care exista 3 sau 4 paturi, dar si in dormitoare matrimoniale. In camere exista cablu tv si televizoare, mobilier nou, bai.

Rezidentii beneficiaza, de asemenea, de servirea a 3 mese principale pe zi si a doua gustari. 

In curtea spatioasa a centrului, rezidentii se pot plimba atunci cand vremea prietenoasa permite acest lucru. De asemenea, in curte, vara si atunci cand timpul permite sunt organizate zilele de nastere si onomasticile dar se sarbatoresc si alte zile importante din an. 

Foarte important, centrul ofera posibilitatea realizarii unor activitati in aer liber, sociale si culturale. Nu in ultimul, centrul ofera si sala de socializare, locuri in care rezidentii pot sa joace diferite jocuri - rumy, carti, sah, table etc.

Caminul pentru Batrani poate fi contactat prin oricare dintre variantele urmatoare:

  • prin completarea formularului online de pe site;

  • prin e-mail: office@camin-pentru-bunici.ro

  • telefonic: 0744649323 / 0724205565;

La adresa: Strada George Enescu nr. 10, Loc. Voluntari, Jud. Ilfov, Cod postal 729012, Romania.

Etichete: Bucureşti, cămin de bătrâni, camin de batrani bucuresti, camin pentru batrani

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE