B-FIT in the Street, ULTIMA ZI. Ce poţi vedea astăzi la Festivalul de teatru în stradă din CapitalăB-FIT a adus pe străzile Capitalei, în acest weekend, acrobații aeriene, spectacole nocturne, reprezentații interactive, statui vivante și jonglerii cu steaguri. Vezi mai jos programul de duminică, ultima zi a Festivalului de teatru în stradă din Bucureşti.

 Ultima zi a festivalului propune bucureştenilor un univers aparte, inspirat din basmele lumii, o paradă impresionantă și plină de energie, un spectacol al luminii magic și multe alte momente de neuitat. Spectacolele încep de la ora 17.00 şi vor avea loc în mai multe zone din Capitală, atât din în centru, cât şi în cartierele mărginaşe.

 

Click pe imagine pentru mărire

 

Festivalul a început joi, 9 iunie, de la ora 19.00, în Piața Universității, când trupe de teatru de stradă din Italia, Slovacia, Franța, Spania, Marea Britanie și Germania au încântat bucureștenii cu reprezentațiile lor.

Punctul culminant al serii l-a reprezintat spectacolul nocturn Dream. De producție franceză, reprezentanția s-a remarcat prin sferele gigantice, jocurile pirotehnice, personajele pe catalige, dar și o ploaie de fulgi.

 2016 este primul an în care ajunge și în cartiere - în Ferentari și Drumul Taberei.

Spectacole a fost în fiecare seară, între 9 şi 12 iunie, în Centrul istoric, Piața Universității şi Piața George Enescu. Bucureştenii au putut să se bucure de jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar, pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă îi vor face pe bucureșteni să dea nas în nas cu o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice. Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit, anunță organizatorii- ARCUB.

Programul complet al festivalului și detalii despre trupele participante, AICI.

Etichete: arcub, B-Fit, b-fit in the street, dream, festival bucuresti, festival Capitală, Festivalul de teatru în stradă, teatru in strada

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h