Baba Novac Residence, încă un complex de blocuri va fi construit în CapitalăSIF Moldova, acţionarul majoritar al Ţesătoriile Reunite a aprobat în toamna acestui an începerea lucrărilor de construire a proiectului Baba Novac Residence, dar şi derularea lucrărilor aferente finalizării operațiunilor preliminare și obținerii autorizației de construire.

Inca un complex de blocuri va fi construit in Capitala
Încă un complex de blocuri va fi construit în Capitală

Pentru construcţia ansamblului Baba Novac Residence, SIF va dona un teren cu o suprafaţă de circa 1.500 mp către Primăria Sectorul 3 București, aspect prevăzut în planul de urbanism. La începutul lunii noiembrie capitalul social al Ţesătoriile Reunite a fost majorat cu 4,2 milioane de lei, la aproape 11,5 milioane de lei.

Ţesătoriile Reunite şi-a suspendat activitate de producţie în 2013, iar la începutul acestui an s-a delistat de la Bursa de Valori Bucureşti.

Planul Urbanistic zonal al noului proiect a fost aprobat încă de anul trecut de către autorităţi, scrie economica.net.

Terenul pe care urmează să fie construit noul proiect rezidenţal are o suprafaţă de aproape 14.000 de mp şi se pot construi 438 de apartamente în şase blocuri înalte de până la 12 etaje.

Etichete: apartamente Bucureşti, Baba Novac Residence, complex locuinţe bucureşti, Ţesătoriile Reunite

0/6 COMENTARII
critic
01 Jan 22:12
+0
VOTURI
-0
Iar tu vaca site-ului,daca cineva are o alta parere sau este mai prost instrui, nu trebuie sa sari, ca vaca in maciuca.La scoala de rahat, pe care ai facut-o, nu te au invatat, ce-i acela bun simt?
Tib
31 Dec 15:47
+0
VOTURI
-0
Sunt 9 scări de bloc cu 8 etaje fiecare si sub ele o parcare cat tot terenul
Dora
31 Dec 11:12
+0
VOTURI
-0
Se confirma ca esti boul site-ului, baiete ! Ai cele mai cretine comentarii si idei. Un investitor construieste ce vrea el, boule. Oamenii ar avea ceva de spus in privinta a ceea ce construieste Statul, deci in privinta investitiilor din banii tuturor. Statul investeste in infrastructura, servicii, etc, el nu construieste fabrici si uzine decat in societatile comuniste ( si s-a vazut ca nu valorau nimic ). Doar privatii investesc in fabrici, daca e fezabil. Cel mai rentabil e sa construiesti acum locuinte pt. ca sunt foarte multi oameni care si le permit (cash sau cu credit). Si mall-urile sunt rentabile, doar ca ele necesita investitii initiale extrem de mari. Impozitele platite de magazinele din mall si de proprietarul acestuia sunt mult mai mari decat cele platite de o fabrica de dimensiuni mari. Fiind prost, e clar ca esti automat un sarman care nu-ti permiti nici locuinta si nici shopping. Iti curg balele cand treci pe langa un mall de unde tu nu-ti permiti sa cumperi nimic. Asculta la cei destepti, iobag prost platit, nu fabricile si uzinele sunt solutia pentru ca tu sa o duci mai bine. Tu nu ai nicio sansa, la cat esti de prost. Solutia ? Taie-ti venele de ciuda, boule !
Ioan
30 Dec 19:14
+0
VOTURI
-0
@cris, nu trebuie sa foe cineva de acord, fiecare construieste pe banii lui ce vrea, in conditiile reapectarii indicatorilor de urbanism. Tu probabil esti un muncitor ramas somer si de aceea visezi la fabrici si uzine. Bunastarea unei tari nu mai depinde de fabrici si uzine, plusvaloarea nu se mai creeaza acolo. Economia planetei s-a schimbat in ultimii 30 de ani. Se construiesc blocuri si mall-uri pentru ca exista cerere, adica sunt suficient de multi oameni dispusi sa-si cumpere apartamente noi sau sa faca cumparaturi in mall. Tu fiind mai mult ca sigur sarac, nu ai cum sa intelegi lucrurile astea, faci parte dintr-o lume de mult apusa.....Sau poate esti doar un tanar ratat !
Eugen
30 Dec 17:49
+0
VOTURI
-0
Primăria Capitalei nu e în stare să prelucreze blocurile existente.Vai de steaua celor ce locuiesc în apartamente lipsite de balcoane.Mai ales când numărul membrilor e mai mare decât numărul camerelor.Exemplu:blocul M4 de pe Intrarea Iacob Felix.Pentru apartamente care au fiecare două camere,o baie și o bucătărie au știut autorii blocului a face balcoane.Pentru garsoniere care au fiecare o cameră,o baie și o bucătărie n-au făcut balcoane.Adică pentru unii prea mult și pentru alții prea puțin.După ce că a fost prost gândit blocul nici măcar pe parcurs n-au fost gândite fuzionări apartament garsonieră cum la un etaj sunt 4 astfel de perechi.Îi doare undeva de confortul cetățenilor.
Cris
30 Dec 13:35
+0
VOTURI
-0
De ce ar fi cineva de acord sa apaara blocuri si malluri in loc de fabrici si uzine in Romania?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE