BAC 2013: Cinci candidaţi, eliminaţi din BACALAUREAT marţiCinci candidaţi au fost eliminaţi din examenul de bacalaureat, marţi, după ce au fost prinşi cu telefoane mobile asupra lor, la proba orală de limba şi literatura română, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educaţiei până la ora 15.00.

Luni a inceput examenul de bacalaureat
Luni a început examenul de bacalaureat
Foto: Grup RC

Doi dintre candidaţii eliminaţi sunt din Capitală, alţi doi din judeţul Bacău, iar unul, din judeţul Iaşi.

Conform metodologiei examenului de bacalaureat, este strict interzis accesul candidaţilor cu orice tip de lucrări - manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. -, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice alt mijloc electronic de calcul sau comunicare.

Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale interzise în sala de examen duce la eliminarea candidatului de către preşedintele comisiei de examen, indiferent dacă materialele în cauză au fost folosite sau nu.

Marţi, până la ora 15.00, în a doua zi de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba şi literatura română (proba A) din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2013, s-au prezentat 52.270 de absolvenţi de clasa a XII-a, mai precizează Ministerul Educaţiei, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Luni, în prima zi a probei orale de limba română, s-au prezentat 72.183 de absolvenţi de clasa a XII-a, dintre care unul singur a fost eliminat, tot pentru că avea un telefon mobil asupra lui.

Proba orală de limba română continuă miercuri, când va începe şi cea de evaluare a competenţelor lingvistice de limbă maternă.

Pentru susţinerea examenului naţional de bacalaureat în sesiunea iunie - iulie 2013 s-au înscris 187.898 elevi, dintre care 147.830 din promoţia actuală.

Ultima probă din această sesiune a examenului este programată în 5 iulie.

Etichete: bac 2013, Bacalaureat 2013, eliminat

0/3 COMENTARII
Nume*
01 feb 15:11
+0
VOTURI
-0
Grazi for mankig it nice and EZ. http://gkaxeu.com [url=http://wuglwuehyk.com]wuglwuehyk[/url] [link=http://wcaycbjw.com]wcaycbjw[/link]
Nume*
18 ian 00:37
+0
VOTURI
-0
Well done to think of sohimteng like that
Nume*
16 ian 14:50
+0
VOTURI
-0
An inteeliglnt answer - no BS - which makes a pleasant change

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE