BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă: VEZI SUBIECTELE ŞI BAREMUL LA LIMBA ROMÂNĂProbele scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă, debutează luni, 27 august, cu proba la limba română. Absolveţii de clasa a XII-a au avut de rezolvat varianta 3. 

Probele scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamna, debuteaza luni, 27 august, cu proba la limba romana.
Probele scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT 2012, sesiunea de toamnă, debutează luni, 27 august, cu proba la limba română.

Subiectele pot fi consultate aici şi aici

Liceenii îşi pot calcula nota de examen după baremul stabilit de minister. Baremul se găseşte aici

Peste 53.000 de absolvenţi de liceu s-au înscris pentru a susţine proba la română în cadrului examenului de BACALAUREAT 2012, sesiunea august-septembrie.

La sesiunea din iunie-iulie, proba la limba şi literatura română le-a creat ceva probleme liceenilor, în special subiectul al treilea.

Probele scrise din cadrul examenului de BACALAUREAT 2012, sesiunea a doua, vor continua cu proba la limba maternă (28 august), proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie, (29 august) şi proba la alegere din aria curriculară a profilului (31 august).

Primele REZULTATE la a doua sesiune a examenului de BACALAUREAT 2012 vor fi afişate pe 2 septembrie. Cei nemulţumiţi de rezultate vor putea depune contestaţii în aceeaşi zi, în intervalul 16:00-20:00. REZULTATELE finale vor fi publicate pe 5 septembrie.

Sursa: gandul.info

Etichete: BAC, bacalaureat 2012, rezultate, sesiunea de toamnă, subiecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE