BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ MARȚI 26 AUGUST. SUBIECTE, BAREMBACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ. MARȚI, 26 AUGUST, elevii susțin proba la LIMBA MATERNĂ a BACALAUREATULUI 2014, sesiunea august - septembrie.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ

BACALAUREAT 2014 TOAMNA PROBA SCRISA LA LIMBA MATERNA AZI MARȚI 26 AUGUST. SUBIECTE, BAREM
BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ AZI MARȚI 26 AUGUST. SUBIECTE, BAREM
Foto: www.tvpartener.ro

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. La această probă s-au înscris 1.012 candidaţi. 962 dintre aceştia vor susţine proba la Limba şi literatura maghiară, 43 la Limba şi literatura germană, 3 la Limba şi literatura slovacă, 2 la Limba şi literatura ucraineană şi câte un candidat la Limba şi literatura sârbă, respectiv Limba şi literatura croată.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Tinerii au dreptul să susţină examenul maturităţii de două ori gratuit, iar a treia oară trebuie să plătească o taxă de 230 de lei.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Condiţiile vor fi la fel de stricte în timpul susţinerii examenului, iar nivelul de dificultate al subiectelor va fi similar celor din prima sesiune.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Examenul de bacalaureat poate fi susţinut de elevii care au absolvit liceul, indiferent de forma de învăţământ. Candidaţii pot fi atât din seria curentă, respectiv elevii care au absolvit liceul în acest an, cât şi din seriile anterioare.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Candidaţii care au participat, dar nu au promovat examenul în sesiunile de bacalaureat organizate începând din 2003, pot solicita recunoaşterea probelor promovate anterior.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Calendar Bacalaureat 2014 – sesiunea august-septembrie 2014

18 – 19 august  Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română – proba A

18 – 19 august  Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă – proba B

19 – 20 august  Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C

21 – 22 august  Evaluarea competenţelor digitale – proba D

25 august  Limba şi literatura română – proba E)a) – proba scrisă

26 august Limba şi literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă

27 august Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă

29 august Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă

1 septembrie  Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)

2 – 3 septembrie Rezolvarea contestaţiilor

4 septembrie Afişarea rezultatelor finale

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Reguli și interdicții pentru bacalaureat

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Regulile de organizare a examenului de bacalaureat sunt foarte stricte în privinţa tentativelor de fraudare a examenului. Candidaţii care copiază sunt eliminaţi din examen şi nu mai pot participa la următoarele două sesiuni ale bacalaureatului.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Candidaţilor le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete, acestea urmând să fie lăsate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia de bacalaureat. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala stabilită de comisia de bacalaureat nu vor fi primiţi în examen.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Candidaţii nu pot intra în sala de examen cu manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. Aceştia nu pot avea asupra lor nici telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu persoane din exterior.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Candidaţii care încalcă aceste reguli vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele sau obiectele interzise au fost folosite sau nu şi indiferent dacă au fost introduse de aceştia sau de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane.

BACALAUREAT 2014 TOAMNĂ PROBA SCRISĂ LA LIMBA MATERNĂ, MARȚI, 26 AUGUST. Încălcarea acestor reguli va fi considerată tentativă de fraudă, iar candidaţii respectivi nu mai pot participa la probele următoare şi sunt declaraţi “eliminaţi din examen”, fără posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Aceşti candidaţi nu mai pot participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Etichete: bacalaureat 2014, bacalaureat toamna 2014

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h