BACALAUREAT 2015 - E oficial! Lucrările vor fi corectate în alt județBACALAUREAT 2015 - Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, marţi, că lucrările scrise de la bacalaureat vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, începând din sesiunea iunie-iulie.

BACALAUREAT 2015, BAC 2015. Minoritatile sustin marti proba scrisa la limba si literatura materna
BACALAUREAT 2015, BAC 2015. Minoritățile susțin marți proba scrisă la limba și literatura maternă
Foto: adevarul.ro

BACALAUREAT 2015 - Sorin Câmpeanu a precizat că această hotărâre va face obiectul unui ordin de ministru, care se va aplica de la examenul din iunie-iulie, începând cu sesiunea probelor scrise.

Anterior, Vasile Șalaru, secretar de stat pe probleme de învăţământ preuniversitar, a declarat că lucrările scrise ale celor care susţin examenul de bacalaureat ar putea fi strânse la nivelul centrului judeţean şi trimise apoi, într-un alt judeţ, cu ajutorul angajaţilor Jandarmeriei, această procedură fiind întâlnită şi la examenul de titularizare a profesorilor. Noutatea constă şi în faptul că se propune să aibă loc o tragere la sorţi pentru repartizarea lucrărilor, astfel încât să nu se ştie dinainte judeţul unde vor ajunge lucrările pentru a fi corectate.

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) arăta, luni, că susţine propunera Ministerului ca lucrările de la examenul de bacalaureat să fie corectate în alte judeţe.

Etichete: bacalaureat 2015, subiecte

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE